Kayıkhane Gazinosu

Tarihler: 12 Ekim 2018 Cuma ~ 12 Ekim 2018 Cuma 12 Ekim 2018 22:30

Yer: Moda Kayıkhane

Ücret: Üst Balkon VIP Masa (4 Kişilik) - 800.00 TL Ayakta - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Moda Caddesi No:192 MODA Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 336 44 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2018 ~ Eki 12, 2018
Kayıkhane Gazinosu, 12 Ekim'de Moda Kayıkhane sahnesinde...

"60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlencelerini günümüze taşıyan “Kayıkhane Gazinosu” 12 Ekim Cuma günü Türk Sanat ile Türk Pop müziğinin unutulmaz seslerini ve şarkılarını, gazinoların büyük starları ile Moda Kayıkhane‘de bir araya getiriyor.

Maksim, Gar, Lunapark, Çakıl, Aşiyan, Bebek Belediye, Taşlık ve daha niceleriyle unutulmaz gazino geceleri “Kayıkhane Gazinosu”nda tekrar buluşuyor. Neşe Karaböcek, Seçil Heper gibi Gazino neon lambalarında isimleri parlayan, gazete ilanlarında uzun yıllar boy gösteren ve gazino günlerine damgasını vurmuş büyük yıldızlar Moda Kayıkhane’de bir araya geliyor.

“Kayıkhane Gazinosu”nda tam dokuz sevilen isim, Şef Osman Nar  ve orkestrası eşliğinde ardı ardına sahneye çıkıyor. Türk Sanat Müziğinin iki dev isimi Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’in birlikte assolistlik yapacağı kadroda, Türk popunun en önemli yorumcuları Rana Alagöz, Ersan Erdura, Bilgen Bengü, Kartal Kaan, Funda, İskender Doğan ve Semiha Yankı bu muhteşem kadroya dahil oluyor. Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Kayıkhane Gazinosu” da izleyenlere bütün bir gece boyu, hem bir dolu sevilen sesi dinleme, hem de eğlenme fırsatı veriyor. Bir konserde birden çok şarkıcı izlemek ve dinlemek isteyenler, bir zamanların şahane gazino programlarını özlemle hatırlayanlar… “Kayıkhane Gazinosu” tam size göre!

Büyük orkestra, birbirinden şık, gösterişli solistler, gazino programlarının göz kamaştıran assolistler… Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, iki binli yıllar usulü ’’Kayıkhane Gazinosu’’ ile 12 Ekim Cuma saat:21.00’de Moda Kayıkhane’de!"

- Kapı açılış saati 21:00, konser başlangıç saati 22:30’dur.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.  - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT