Kemal Cem Yılmaz

Tarihler: 23 Kasım 2010 Salı ~ 23 Kasım 2010 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 10 TL - Öğrenci: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Akbank Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2010 ~ Kas 23, 2010
Kemal Cem Yılmaz, son derece çalışkan, tutkulu ve piyanosuna hakim bir sanatçı. Kendine has üslubu ve akıcı tekniğiyle piyanodan parlak renkler elde etmeyi, özellikle romantik eserlerde dinleyicisine büyük coşkular yaşatmayı biliyor.
Evin İlyasoğlu

PİYANO GÜNLERİ
GENÇLİK KONSERİ

Kemal Cem Yılmaz Almanya`da doğma ve büyüme bir Türk-Alman piyanist ve bestecidir. Sekiz yaşında piyano çalmaya başlamıştır. Profesyonel müzik eğitimine ise 18 yaşında Hannover Yüksek Müzik ve Tiyatro Okulu`nun sınavlarını kazanarak başlamıştır. 2005`de aynı okuldan, Christopher Oakden`in sınıfından mezun olmuştur. İlk konserlerini 19 yaşında iken vermiş olan Kemal Cem Yılmaz, 2002de Eskişehir`de düzenlenen Ulusal Piyano yarışmasında birincilik ödülüne değer bulunmuş ve Idil Biret`in dikkatini çekmiştir. Bundan sonra zaman zaman çalışmalarını İdil Biret`in yönlentirmesiyle sürdürmüştür. Müzik, teori ve kompozisyon alanında eğitimini Anton Plate`den almıştır. Yüksek lisans ve doktora eğitimini halen Alfredo Perl ile Detmold Yüksek Müzik Okulunda sürdürmektedir.

2006`dan 2008`e kadar Istanbulda yaşayan Kemal Cem Yılmaz, o süre içersinde Istanbul`un bir çok konser salonunda ve Türkiye`nin bazı merkezlerinde konserler vermiştir. Son konserlerinden olan Cem Mansur yönetimindeki Akbank Oda Orkestrasıyla Boğaziçi ve Sabancı Üniversiteleri konser serilerinde çalmış; Kadıköy Belediyesi Filarmoni Orkestrası`nın solisti olmuştur. Ve otoretiler tarafından büyük övgü almıştır.

Yurtdışı konserlerinin yanısıra müzik çalışmalarını da yoğun olarak Hannover`de sürdürmekte olan sanatçı romantik dönem bestelerine özel bir yer ayırmaktadır.

Program: Beethoven, Bach


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT