Kemal Cem

Tarihler: 08 Eylül 2018 Cumartesi ~ 08 Eylül 2018 Cumartesi 08 Eylül 2018 21:00

Yer: Perge Doğa Evleri

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2018 ~ Eyl 8, 2018
Kemal Cem, 8 Eylül'de Perge Doğa Evleri'nde...

"Antalya’nın turizm tanıtımlarına iş kadınlarının katkısını sağlamak üzere festivaller hazırlayan Kadınlar Çiçek Açıyor Platfomu, 2018 yılı ana konusu olarak Alternatif Eko Turizmi ve Bisiklet Turizm’ini seçmiştir.

Eylül 2018’de yapılması planlanan I.W.A.B® 3. Uluslararası Antalya Turizm ve Bisiklet Festivali ile, ekolojik bir duyarlılıkla bölgenin; organik tarım, kır hayatı, tarihi, kültürel, beşeri özelliklerini kapsayan etkinliklerin yanı sıra bölgenin doğal ortamında yapılabilecek sporları içeren turizm faaliyetlerinin ve özellikle Bisiklet Turizm’inin birleşmesiyle oluşturulmuş programı çerçevesinde Uluslararası düzeyde bir festival hazırlayarak Antalya’daki eko turizme dikkat çekerek, yöre halkının da katılımı ile bölge tanıtım ve ekonomisine katkıda bulunacaklar, bölgede bisikleti bir sağlıklı yaşam ve ulaşım aracı olarak kullanmakla ilgili farkındalık sağlayacaklardır.

Festivalin Sosyal Sorumluluk Projesi
“Minik Pedallar, Büyük Yürekler”

Bisikletliler Derneği’nin başlatmış olduğu “Köy Okullarına Bisiklet Projesi”ne destek sağlayarak yaygınlaşması için Festival gelirinden ayrılan bütçe ve “Büyük Yürekli “ destekler ile bölge köy okullarına bisiklet bağışlanarak, “Minik Pedallar ”a sağlıklı yaşam ve spor sevgisinin ilk tohumlarının aşılanması hedeflenmiştir."

- Festival boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. Organizasyon firması görsel içerikleri paylaşma, yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT