Kerem Görsev Quintet

Kerem Görsev Quintet

Tarihler: 16 Aralık 2022 Cuma ~ 16 Aralık 2022 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: Ön Satış - ₺198,00 Genel Satış - ₺242,00 Yemekli - ₺880,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2022 ~ Ara 16, 2022

Caz dünyasının önde gelen isimlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever, tenor saksafonda Engin Recepoğulları, trombonda Bulut Gülen ve davulda Ferit Odman’dan oluşan quintet ekibiyle 16 Aralık’ta touché’de!

1995 senesinden günümüze kadar 18 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik jazz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaşan Kerem Görsev, New York, St Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul’da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı.

Yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria , Bishkek Jazz ve Marciac Jazz festivali gibi prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev, ülkemizde de yoğun bir konser programı dahilinde çalışmalarını sürdürmekte. Ünlü müzik televizyonu Mezzo TV kayıtları için bir performans veren Kerem Görsev Trio, uluslararası eleştirmenler tarafından da büyük beğeni kazandı ve Avrupa’da da önemli sahnelerde performans gösterdi.

2018 yılının Mart ayında “After The Hurricane” albümünü, 2019’da ise Ernie Watts ile imza attığı “Perfect Balance”ı yayınlayan Kerem Görsev, ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alarak artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT