Kerem Görsev Vocal Jazz Project Fea

Kerem Görsev Vocal Jazz Project Fea

Tarihler: 27 Kasım 2018 Salı ~ 27 Kasım 2018 Salı 27 Kasım 2018 20:30

Yer: ENKA Oditoryumu

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2018 ~ Kas 27, 2018
Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve vokalde Elif Çağlar’dan oluşan vocal jazz projesi ile sahne alıyor.

Sihirli parmaklarıyla 30 yılı aşan bir süredir  müzik sahnemizin kıymetli caz piyanistlerinden Kerem Görsev, yanına her biri birbirinden yetenekli Kağan Yıldız (kontrbas), Ferit Odman (davul) ve Elif Çağlar (vokal)’ı alarak oluşturduğu vokal caz projesiyle 27 Kasım Salı akşamı  Müzik Buluşmaları’nda yerini alacak. Bir müzisyen için üretkenlik, hasat gibidir. 1995 senesinden günümüze kadar 18 albüm kaydı yapan Kerem Görsev, eserleriyle dört bir yanımızı sarmayı başaran sanatçılardan.

New York, St Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul'da yaptığı kayıtlar ile Görsev, ülkemizde caz müziğini geniş bir yaş aralığına ulaştırmayı başarmış bir isim. Müzikal üretkenliğini yoğun konser temposuyla sürdürmeyi başaran sanatçı, yurt dışında Pescera, Vilnius, Umbria, Bishkek Jazz ve Marciac Jazz gibi pek çok prestijli festivalde konser verdi. Son albümü “After The Hurricane”i geçtiğimiz Mart ayında yayımlayan Kerem Görsev, 1950 ve 60 döneminin klasikleşmiş caz eserleri ve Amerikan Song book repertuvarını Türkiye’nin en iyi caz vokalistlerinden Elif Çağlar’ın yorumuyla sahneye taşıyacak. Zaman perdesinin açılıp geçmişe doğru bir yolculuğun başlatılacağı ENKA Oditoryumu’ndaki bu konser, caz müzikseverlere hafızalarda uzun süre yer edinecek bir akşam vadediyor.

-Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT