Kevin Yost

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Kasım 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: The Hall

Ücret: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Kas 26, 2010

The Hall Istanbul, 26 Kasım – Cuma gecesi, pek çok müzisyene ilham kaynağı olmuş usta isim Kevin Yost’u konuk ediyor.

Fusion jazz’ın günümüzdeki ustaları arasında gösterilen Kevin Yost, “One Starry Night” albümü ile 50.000’den fazla satarak, hem dj hem de prodüktör olarak uluslararası alanda saygınlık kazandı.

Müzik kariyerine davul ve perküsyon çalarak başlayan Kevin Yost, Chuck Mangione ve Miles Davis gibi efsane isimlerin etkisinde kalarak daha çocuk denecek yaşta jazz müzikle tanıştı. Jazz ve house müziği büyük ustalıkla harmanlayan Kevin Yost, I! Records etiketi ile pek çok remix’e imza atarak kendine has tarzı ile beğeni topladı.

Guidance Records’dan yayınlanan ilk Ep’si ““Unprotected Sax” ile elde ettiği başarının ardından, 1997 yılında i! Records etiketi ile yayınlanan ikinci EP’si "Night of a 1000 Drums (IR128) müzik otoritelerince “Yılın En iyi House Müzik Prodüksiyonu” olarak gösterildi. Sonraki EP’si “Dawn Approaches” da yer alan “Spring Again” ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Kevin Yost, en önemli prodüksiyonlarından biri olan “The Stick & Stones” da jazz ve electronica’yı benzersiz tarzı ile harmanlayarak büyük beğeni topladı. Sony, Polygram, MCA & Virgin gibi müzik piyasasının önde gelen plak şirketleri için sayısız remix’e imza atan Kevin Yost, Kodo Drummers’ın “The Hunted”, Josh Wink’in “6th Sense”, Eric Clapton’ın “I Get Lost” ve Everything But The Girl’un “Five Fathoms” parçalarına yaptığı remix’ler ile uluslararası alanda saygınlık kazandı.

“One Starry Night” albümünde yakaladığı başarı ve prodüksiyon dehası ile en iyi house prodüktörleri arasına adını altın harflerle yazdıran Kevin Yost, 26 Kasım – Cuma gecesi The Hall Istanbul’da müzik severler ile buluşuyor, açılışını Fuchs’un yapacağı bu muhteşem geceyi kaçırmayın.

Tüm The Hall partilerinin biletleri, Biletix ve organizasyon gecesi The Hall Istanbul gişeden temin edilebilir.
Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere www.thehallistanbul.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT