Kid Loco

Tarihler: 08 Ocak 2010 Cuma ~ 08 Ocak 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 29,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Tamirane Gişe

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No:1 Eyüp - Haliç Istanbul Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2010 ~ Oca 8, 2010

Tamirane
Kid Loco (Paris, Fransa) // DJ Set

Tamirane (santralistanbul), sonbahar ve kış sezonu boyunca İstanbulluları iyi ve özgün müzik yapan gruplar ve dj’lerle buluşturmaya devam ediyor. Trip Hop, Hip Hop, Nujazz, Electrojazz, Lounge, Indie, Electronica ve Funk eksenlerinde müzik yapan lokal grup ve dj’lerin yanı sıra, Tamirane, 2010 yılı boyunca bu müzik türlerinin Avrupa ve dünyadaki tanınmış temsilcilerinin bazılarını Garanti Caz Yeşili kapsamında ağırlıyor.

Trip Hop, Down Tempo ve Electronica tarzlarını yaptığı besteler ve remix’lerde ustaca bir araya getiren, dünya çapında tanınmış Fransız müzisyen, dj ve prodüktör, Kid Loco, a.k.a Jean-Yves Prieur, eğlencesi ve müzikalitesi yüksek dj seti ile Garanti Caz Yeşili kapsamında 8 Ocak Cuma akşamı Tamirane’de. 2010`un ilk önemli müzikal etkinliği olan Kid Loco’nun dj performansının biletleri Biletix’te.

Kid Loco, Rock Radical Record, Bondage Production ve Yellow Production ile sayısız indie sanatçının albümünün prodüktörlüğünü yapmış. Stereolab, Pulp, Mogwai, The High Llamas, Talvin Singh ve Dimitri from Paris gibi tanınmış müzisyenler için yaptığı remix’lerin yanı sıra Delta State ve Graffiti Artist filmlerinin soundtrack’lerini hazırlamış ve çeşitli çizgifilm müziklerine de imza atmıştır.

1996 yılından beri Kid Loco ismiyle istikrarlı bir şekilde müzikalitesi yüksek işler çıkartan sanatçı, 1997’de çıkardığı “A Grand Love Story” adlı “hit” albümü ile Fransa ve dünyada yüksek ses çıkarmıştır. Kruder&Dorfmeister, Nightmares on Wax, Thievery Corporation, Ursula Rucker, Hot Chip, Bookashade, Chromeo gibi sanatçıları bünyesinde barındıran, alanının tartışmasız en iyi plak şirketlerinden K7`ın (Almanya) öne sürdüğü, efsane denilebilecek DJ serileri "DJ Kicks" için 1999 yılında çıkardığı albümle, Kid Loco, Fransa’nın en hip DJ ve prodüktörlerinden biri haline gelmiştir.

8 Ocak Cuma gecesi, Kid Loco öncesinde bir başka önemli ismin seti ile başlıyor; Lounge O2`nun (96.0 FM) kurucusu, müzik direktörü ve radyonun arkasındaki başlıca isim olan Can Tanca`nın heyecan verici DJ seti ile başlayıp "deli çocuk" Kid Loco`nun seti ile devam edecek yılın ilk müzik ziyafetinde yerinizi mutlaka almalısınız!!

www.kidloco.com

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. sokmak yasaktır.
- Etkinlik ayaktadır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı Açılış: 22:30
- Bonus kartla Biletix Perakende Satış Noktarı`ndan satın alınan biletlerde %10 indirim uygulanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT