Kikagaku Moyo

Kikagaku Moyo

Tarihler: 03 Mayıs 2019 Cuma ~ 03 Mayıs 2019 Cuma 03 Mayıs 2019 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 89.50 TL Ayakta Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2019 ~ May 3, 2019
Uzak Doğu esintili saykedelik rock formülünü Krautrock, geleneksel Hint ezgileri ve acid-folk'la dört dörtlük eşleyen Japon grup Kikagaku Moyo, 3 Mayıs’ta Salon'da.

“Geometrik desenler” anlamına gelen isimlerine yakışırcasına, katmanı bol, titizlikle icra edilmiş bir müzikal kimliğe sahipler. Uzak Doğu coğrafyasının tüm gizemini ihtiva ederken sürprizlere kapısını sonuna kadar açan bol efektli gitarlar ve makine düzeninde tekrar eden Krautrock ritimlerinin ahenkle dans ettiği, kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerini 2013’te yayımladılar. Uzak Doğu ezgileri ve geleneksel Hint müziğinden enstantanelerle saykedelik rock’ın Batı normlarını Doğu’yla buluşturmaları, grubu muadillerinden ayıran en büyük özellik. 2014 yılında, uzay boşluğuna sürükleyen uzun metraj gitar soloları, çılgın atan davullar ve sitar maestrosu Ravi Shankar’ın kulaklarını çınlatan sitarlarla dolu ‘Mammatus Clouds’ ve ‘Forest of Lost Children’ isimli iki albüm birden yayımladılar. Çıktıkları turnelerle ABD ve Avrupa’daki saykedelik rock dinleyicisinin değerli hazineleri oldular. Moon Duo, Kinski ve kült Japon saykedelik rock grubu Acid Mothers Temple'ın lideri Kawabata Makoto ile ayrı ayrı 7” tekliler yayımladılar. 2016’da yayımlanan dördüncü albüm ‘House in the Tall Grass’ın ardından, Tokyo’da birlikte yaşadıkları komün evini kapatıp Avrupa’ya taşınmalarını fırsata çevirdiler. Portekizli caz gitaristi Bruno Pernadas’la kaydettikleri, kısa sürede büyük övgülere mazhar olan son albümleri ‘Masana Temples’ı 2018’de yayımladılar. Bir astral seyahat aydınlatıcılığında olacak ilk Türkiye konserleri için 3 Mayıs’ta Salon’dalar.

Jacco Gardner, NEU!, Tame Impala ve Can sevenler için gizemli bir saykedelik rock adasında beş yıldızlı tatil fırsatı."

Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

#saloniksv

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT