Kings & Queens of Opera

Kings & Queens of Opera

Tarihler: 25 Mart 2023 Cumartesi ~ 25 Mart 2023 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: VIP - (Yemekli) - ₺2.970,00 1. Kategori - ₺1.320,00 2. Kategori - ₺1.100,00 3. Kategori - ₺990,00 4. Kategori - ₺880,00 5. Kategori - ₺770,00 6. Kategori - ₺550,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2023 ~ Mar 25, 2023

Metropolitan Opera'nın yıldızı Diana Damrau ile Fransız bas Nicolas Testé, Pavel Baleff’in şefliğindeki Bilkent Senfoni Orkestrası ile 25 Mart akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde!

Pavel Baleff
Bulgaristan'da doğan Pavel Baleff, 18 yaşında ilk konserini verdi ve 1993'te Bulgaristan Radyosu'nun en iyi genç müzisyeni ödülünü aldı. Aralık 1998’de Pavel Baleff, Dresden Oda Operası'nın Müzik Direktörlüğü görevini üstlendi. 2003 yılında, en yüksek Alman orkestra şefi ödüllerinden biri olan ünlü Bad Homburg şef ödülünü kazandı.

Pavel Baleff, 2022/23 sezonundan itibaren Limoges Operası'nın Müzik Direktörü ve Baş Şefi olarak atandı. Eylül 2022'den beri Nordhausen Tiyatrosu ve Loh Orkestrası Sondershausen'in Müzik Direktörü görevinde yer alıyor.

2007 ve 2022 yılları arasında Pavel Baleff, Almanya'nın en geleneksel orkestralarından biri olan Baden-Baden Filarmoni Orkestrası'nın şefliğini yaptı. Zürih Opera Binası'nda, Semperoper Dresden'de, Gewandhaus Leipzig'de, Hamburg Devlet Operası'nda ve Moskova'daki Bolschoi Tiyatrosu'nda geniş repertuarından dolayı opera, bale ve konser şefliği yaptı.

Diana Damrau
Soprano Diana Damrau, yirmi yıldır dünyanın önde gelen opera ve konser sahnelerinde sahne alıyor. Anna Bolena (Zürih Operası, Viyana Devlet Operası), I Masnadieri (Bavyera Devlet Operası), Roméo et Juliette (La Scala, Metropolitan Operası) gibi sayısız eserde sahne alan Damrau, 2022 yılının Temmuz ayında Bavyera Devlet Operası'nda Capriccio'da Gräfin Madeleine rolünü üstlendi.

Soprano ayrıca, özellikle kendisi için yazılan rollerde opera sahnesinde çağdaş eserler seslendirdi. Bunlardan en önemlileri Iain Bell'in Hogarth'ın A Harlot's Progress (Theater an der Wien, 2013) opera uyarlamasındaki baş rol ve Lorin Maazel'in 1984'ünde hayat verdiği Drunken Women/Gym Instructress (Kraliyet Opera Binası, 2005) karakteriydi.

2022/23 sezonunda, Diana Damrau, Xavier de Maistre ile bir Avrupa turuna çıkarken yeni Noel albümünü dinleyicisyle buluşturuyor. Baden-Baden Paskalya Festivali'nde Berlin Filarmoni Orkestrası ve Kirill Petrenko ile Strauss'un Vier letzte Lieder'ini yorumlayan soprano, prestijli “Kings & Queens of the Opera”ya geri döndü.

2020 yılında adı bir astreoite verilen Diana Damrau, 2010 yılında Bavyera Maximilian Bilim ve Sanat Nişanı'nın ile ödüllendirildi. Ayrıca,Almanya Federal Cumhuriyeti tarafından 2021 yılında Liyakat Nişanı’na layık görüldü.

Nicolas Testé
Fransız bas Nicolas Testé, şarkıcı olarak kariyerine başlamadan önce Opéra National de Paris ve Centre de Formation Lyrique'de piyano, fagot ve müzik tarihi okudu. 1998 yılında “Voix Nouvelles” yarışmasında İkincilik Ödülü'ne layık görüldü.

Nicolas Testé, Metropolitan Opera New York, Staatsoper Münih, Los Angeles Opera, San Francisco Opera, Deutsche Oper Berlin, Opéra National de Paris, Teatro San Carlo Naples, Grand Théâtre Geneva, Teatro alla Scala di Milano, Teatro La Fenice'nin yanı sıra Glyndebourne Festivali ve Chorégies d'Orange gibi birçok ünlü opera binasında düzenli olarak sahne almaktadır.

2021/22 sezonunda Lyon Operası'nda Manon'da Compte des Grieux, Aida'da Ramfis olarak Teatro San Carlo Napoli'de Anna Netrebko ile, Norma'da Gran Teatre des Liceu Barcelona'da ve MET'de La Bohème'de Colline olarak sahnedeydi. Nicolas Testé, sayısız opera prodüksiyonunun yanı sıra, uluslararası üne sahip senfoni orkestraları ile düzenli olarak performans sergilemektedir. Kasım 2017'de Singapur, Şanghay, Tokyo, Seul, Taipei ve Pekin'de konserler veren ünlü soprano Diana Damrau ile birlikte bir Asya Turu gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT