Kırıka

Tarihler: 11 Aralık 2008 Perşembe ~ 11 Aralık 2008 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: 17,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - Ghetto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2008 ~ Ara 11, 2008
1800`lerin sonlarında İstanbul, İzmir, Selanik gibi Osmanlı İmparatorluğu’nun kozmopolit şehirlerinde ortaya çıkan, 1960’lara kadar özellikle meyhanelerde yaşayan ‘şehirli halk müziği’ni günümüze taşıyan Kırıka; gittikçe kara kültürüne ve onun eğlence anlayışına teslim olan Türkiye`ye, unuttuğu deniz kokusunu hatırlatmak istiyor.

2000 yılında kurulan Kırıka, çeşitli kadro değişikliklerine rağmen Ağustos 2004`te Yabancı Damat dizisine müzik yapmak için orijinal kadroyla yeniden bir araya geldi. Daha albüm kayıtlarına başlamadan Türk sinemaseverlerin büyük ilgisini gören Organize İşler ve Dondurmam Gaymak filmlerine de ‘Pireli Sirto’ ve ‘Hicazkar Zeybek’ parçalarını veren Kırıka, dizi müziği ve radyo tiyatrosu alanlarında beğeni ile karşılanacağını umduğu pek çok parçasını kayda düşmeye devam ediyor.

Bugüne dek İstanbul ve Saraybosna konserlerinde dinleyicileriyle buluşan Kırıka, 2008 yılının ilk aylarında Türkiye’yi temsilen Tapis Volant-Uçan Halı festivali kapsamında Beyrut ve Şam’da da konserler verdi. Bu özgün ve sempatik grubun performansını 11 Aralık Perşembe akşamı GHETTO’da dinleyebilirsiniz.

Kırıka
Salih Nazım PEKER: Vokal, saz
Hasan Devrim KINLI: Bas gitar, geri vokal
Orçun BAŞTÜRK: Davul, ziller, geri vokal
Murat Ferhat YEGÜL: Trombon, ney
Şenol ÖRSÇÜLER: Klarinet
http://www.myspace.com/kirikasmyrna
www.ghettoist.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT