Kırmızı

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Nis 18, 2012

Kırmızı, İdil Çağatay ve Aslı Polat tarafından 2005 yılında İstanbul'da kuruldu. Grubun kendi adını taşıyan ilk maxi single çalışması 2010 yılında müzik marketlerdeki yerini aldı. Maxi single parçaları olan Veda Etme ve Kırmızı'ya çekilen videolar ile bestelerini daha geniş kitlelere sunmaya başladı.

Kırmızı, 2011’de “Türkiye’nin ilk bayan rock grubu albümü” olan İsyan’ı piyasaya sundu. Albümün ilk videosu Hayko Cepkin ile seslendirilen Çekilin Başımdan şarkısına çekildi.

Kırmızı, 2010 yılında Ozzy Osbourne’un kişisel tercihi ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserine ön grup olarak seçildi. Hollanda’da gerçekleşen, Avrupanın büyük kültür festivallerinden Festival Mundial’e Türkiye’yi temsilen davet edildi. İSYAN albümü yurtdışında da oldukça ilgi gördü. Amerika, İngiltere radyolarında yayına alındı.

Kırmızı, Avrupa genelinde 252 profesyonel rock grubunun katıldığı Eurock Marathon’da, performans sergileyecek ilk 8 gruptan biri olarak seçildi ve 03 Aralık 2011’de Atina’da Tae Kwon Do Stadyumu’nda Apocalyptica'dan önce Türkiye’yi temsilen sahne alıyor.

Vokalde İdil Çağatay, davulda Aslı Polat, bas gitarda Ecem Otgucuoğlu , elektro gitarda Saba Arat'tan oluşan Kırmızı, adını aldığı karakteri ifade eden şarkı sözleri ve herhangi bir türe bağlı kalmadan oluşturduğu özgün soundu ile iç isyanını dinleyicilerle paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT