Kissogram Live

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No:1-2-4-5, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 10, 2010

İki Berlin’li, Jonas Poppe ve Sebastian Dasse önderliğinde kurulan electro-rock-disco grubu Kissogram, eski Stereolab davulcusu Joe Dilworth’u da kadrolarına ekleyerek 3. albümleri olan Rubber and Meat’i geçtiğimiz yıl yayınladılar. Albümün prodüktörlüğünü ise Hives, Moneybrother gibi isimlerle çalışmış olan Pelle Gunnerfeldt yaptı. Albümdeki bütün parçalar içten pazarlıklı bir zeka, elegan bir tuhaflık içermekle birlikte kendisiyle de ziyadesiyle dalga geçebilen bir yapıya sahip. Albümün anadili Rock’n’Roll olsa da; disco, velvet underground, elektro, poetry, schmutz, drama ve blues gibi anahtar kelimeler Kissogram’ın tarzını daha anlatılabilir kılıyorlar. Rubber & Meat’i aynı zamanda Hammond ve synthesizerların toplu seksi olarak adlandırabiliriz. Hepsini bir araya getirince Kissogram için geleceğin dans ve rock müziğini yapıyorlar demek çok da yanlış olmayacaktır.

Yakın zamanda FRANZ FERDINAND’ın ön grubu olarak da sahneye çıkan Kissogram, 10 Nisan Cumartesi günü INDIGO’ya konuk oluyorlar. Dans müziğinin gelecekte nerelere gidebileceğini görmek için oldukça iyi bir fırsat.
www.livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT