Kitsune & Gigology Present

Tarihler: 10 Ekim 2014 Cuma ~ 10 Ekim 2014 Cuma

Yer: Kiki Ortaköy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2014 ~ Eki 10, 2014

Paris merkezli Fransız / Japon yüksek profil moda markası ve plak şirketi Kitsuné'nin New York, Tokyo, Paris, Los Angeles, Toronto, Miami, Mexico City, Zürich gibi şehirlerde düzenlediği show gecesi Kitsune Club Night etkinlik tasarım platformu Gigology ile 1 geceliğine İstanbul'a taşınıyor.

Sadece Paris, Newyork ve Tokyo'da direkt satış dükkanı bulunan Fransız / Japon giyim markası ve ağırlıklı olarak indie - elektoronik türlerinde müzikleri yayınlayan plak şirketi Kitsuné'nin Paris'te ki Social Club, New York'ta ki Le Bain at The Standart, Londra'da ki Village Underground, Tokyo'da ki Womb gibi en önemli elektronik müzik sahnelerinde bir araya getirdiüi başarılı ve gözde sanatçı kadrosuyla düzenlediği "Kitsune Club Night" lar dünyanın en başarılı gece etkinlikleri arasında.

Daha önce bir Gigology etkinliğinde Digitalism ile birlikte sahne alan fransız yetenek Superpoze'nin masalsı canlı performansı, ilk defa İstanbul'da performans sergileyecek Pyramid'in ateşli/enerjik Dj set'i ve İstanbul'dan 2 Dj'in - Benil Sibelle'nin açılış seti ve VICCE'nin kapanış seti ile gerçekleşecek gece 10 Ekim'de Kiki Ortakoy'de!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT