Klez-Mez

Tarihler: 06 Haziran 2011 Pazartesi ~ 06 Haziran 2011 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Tam: 30,00 TL, Öğrenci: 15,00 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2011 ~ Haz 6, 2011

Türkiye’nin ilk ve tek klezmer grubu olan Klez-Mez geçtiğimiz ay çıkan ilk albümünün (SAF-EMI) ardından ilk konserini 6 Haziran Pazartesi 21.30’da Nardis’te veriyor.

Grup kemanda Bora Gürel, vokal ve mandolinde Sumru Ağıryürüyen, viyolonsel ve vokalde Özlem Karadeniz Gürel, akordiyon ve saksofonda Yuriy Ryadchenko gibi kendi alanında isim yapmış müzisyenlerden oluşuyor.

Doğu Avrupa Yahudileri’nin müziği olan klezmerin ve yidiş şarkıların yanı sıra, sefarad ezgilerinden oluşan repertuar, başta Balkan müziği olmak üzere farklı müzikal etkileri yansıtıyor. Klez-Mez`in ilginç yönlerinden biri de Yahudi müzik geleneğinin bu geleneğin dışından müzisyenlerce yorumlanması.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT