Koç Üniversitesi Bahar Şenliği 2009 - Kenan Doğulu - Teoman - Bedük - Kosheen Live

Tarihler: 16 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 16 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 12:00

Yer: Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Koç Üniversitesi

Adres: Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2009 ~ May 16, 2009
Koç Üniversitesi Bahar Festivali
Etkinlik Programı:

19.00 Bedük
21.00 Teoman
23.00 Kosheen Live
01.00 Kenan Doğulu

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen yılın en renkli etkinliği Bahar Şenliği, 16 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor. Rumeli Feneri Kampüsü’nde gerçekleşecek şenlik, üniversitelilere 16 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşatacak. Festivalde ana sahnede Kenan Doğulu, Teoman, Bedük ve İngiltere’nin en ünlü trip hop elektronik gruplarından KOSHEEN canlı performansıyla sahne alacak.
Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün hayata geçirdiği Bahar Şenliği, 16 Mayıs Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampusu’nda düzenlenecek. Ünlü şarkıcılar, gruplar, tiyatrocu ve DJ’ lerin sahne alacağı, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunları ile ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.
Kapılarını öğlen 12.00’de misafirlerine açacak olan Bahar Şenliği’nde, biri ana platform, diğeri alternatif olmak üzere, farklı müzik zevklerine hitap edecek iki sahne yer alacak. Burn Alternatif sahnede yerli cover ve alternatif gruplar saat 17.00’den sonra da Indigo DJ’leri sahne alırken, Bedük, Teoman, Kosheen ve Kenan Doğulu ana sahnede yerlerini alacaklar. Böylece festival boyunca katılımcılar, diledikleri şarkıcı ve grupları izleme fırsatı yakalayabilecekler.
Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü, bu sene Greenpeace ve önde gelen sivil toplum örgütleriyle yürüttüğü çalışmalar sonucunda Türkiye’nin en çevreci ve duyarlı bahar şenliğini gerçekleştiriyor. Festival günü kitap bağışı, ‘10 boş bardak=1 Bira’ kampanyası ve Greenpeace’in çevreci etkinlikleriyle geri dönüşüme ve sosyal duyarlılığa tam katkı sağlamaktadır.
Türkiye’de sporun ve kolektif sosyal yardım bilincinin yaygınlaşmasını hedefleyen ve sportif etkinlikler aracılığıyla omurilik felçlileri ve ilkokul çocuklarının eğitimine yardımda bulunmak için sporu mecra olarak seçmiş sivil insiyatif grubu olan Adım Adım ekibi de bu şenlikte yerini alıyor olacak.
Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği, geçtiğimiz yıl 5300’ü biletli 6500’ün üzerinde kişiye ev sahipliği yaptı. Bu yıl da yoğun katılımın beklendiği festivalin biletleri Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü ve Biletix`de !

- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon firması bilet fiyatlarını degistirme hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 12:00
- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik her türlü hava şartında gerçekleştirilecektir.
- Biletler sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT