Kolektif

Tarihler: 19 Şubat 2009 Perşembe ~ 19 Şubat 2009 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Bilet: 10 TL (öğrenci: 5 TL)

Nereden Alınır: www.infist.org

Adres: İstiklal Cad. N.4 Taksim Adalar İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2009 ~ Şub 19, 2009
FRANSIZ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KOLEKTİF_ İSTANBUL KONSERİ
19 şubat perşembe, 20:30

2006 başında çıkan “Balkanatolia” albümlerinin ardından müzikal dönüşümünü sürdüren Kolektif İstanbul yine Balkan müziklerinin özgün çeşitliliği ve renkliliği üzerine kurulu repertuarını bu defa daha yüksek bir enerjiyle yorumlayarak haziran ayında çıkacak olan “Krivoto” albümünü hazırladı. Funk ve caz altyapılarıyla, geleneksel melodiler ve enstrüman stillerini birleştirerek terazinin bir ucunda “hayal gücü” ve “saygı” yı tartarken bağımsızlık lüksünü de zorlamaya devam ediyor.

Gayda, klarnet, saksofon, akordeon, kaval, tuba ve vurmalı sazların kullanımıyla zengin bir ses, melodi birlikteliği sağlayan Kolektif İstanbul Balkan`ların fanfar dinamizminin Anadolu coğrafyasının duygu derinliğiyle buluşturuyor. Farklı müzikal geleneklerden gelen müzisyenleriyle doğal bir füzyon sağlayan grup bu avantajı doğaçlama ağırlıklı bir performansla birleştiriyor.

Yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallerde performanslar sergileyen grup son olarak Afrika’nın ünlü Brass Band’lerinden Gangbé ile Benin de Kolektif İstanbul – Cotonou projesini gerçekleştirerek yeni ritmlerle İstanbul’a döndü. Kolektif İstanbul enstrümanlarına hakim ve performanslarında cömert müzisyenleriyle sahne yolculuğuna devam ediyor.
Bilet: 10 TL (öğrenci: 5 TL)
(Biletler konserden 1 saat önce satışa sunulacaktır.)
www.kolektifistanbul.com
www.myspace.com/kolektifistanbul


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT