Kolombo

Tarihler: 15 Aralık 2012 Cumartesi ~ 15 Aralık 2012 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 28.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2012 ~ Ara 15, 2012

DJ, prodüktör ve plak şirketi sahibi, on parmağında on marifet olan dünyaca ünlü Belçikalı Kolombo, İlker Aksungar, U.f.u.k ve Orkun Bozdemir’in ev sahipliğinde 15 Aralık’ta The Hall İstanbul’da sahne alacak.

Olivier Grégoire Belçika'nın en üretken ve isim yapmış prodüktör / DJ'lerinden biridir. Olivier, akranlarına hiç benzemeyen bir tarzda modern prodüksüyon sanatında ustalaşmış ve farklı takma isimlerle birçok dans müziği tarzını tecrübe etmiş, dünyanın en iyi plak şirketleri ile piyasaya sürdüğü eserleri dahil olmak üzere çok geniş bir diskografiye sahip olmuştur.

En bilinen lakabı Kolombo ile son zamanlarda Kompakt, Noir Music, Turbo, Eskimo, Future Classic, Systematic, Boxer gibi plak şirketleriyle birçok eser ve remixi piyasaya sürülmüştür. Yıl boyu sürekli dünyayı gezen turlara çıkıyor, electronic house ve disko türleri mixleri ile Brezilya, Meksika ve Rusya'daki takipçilerini eğlendiriyor. Aynı zamanda ortağı olan ve Loulou Players ismi altında dünyayı dolaşarak DJ'lik ve prodüktörlük yapan ortağı Jerome ile kendi plak şirketi olan Loulou Records'u yürütüyor. Plak şirketi yeni nesil yeteneklere yol gösteren ve Mandy, Richy Ahmed, Solomun, Ivan Smagghe, H.o.s.h, Wally Lopez, Chlöé gibi isimlerin desteğiyle sağlam bir house müzik politikasına sahiptir.Son fakat bir o kadar da önemli olarak, Olivier aynı zamanda Brüksel'in dans müzik öncülerinden biri olan Geoffroy Mugwump ile birlikte 2008'den beri deneysel elektronik müzik üretiyor ve Gigolo, R&S, Cacoon, Throne of Blood, Misericord, International Feel, Permenant Vacation ve ya Endless Flight'a yaptığı remixlerle bir karışım elde ediyor. Aylarca süren yoğun çalışmalarının ardından, büyük konuk sanatçı/vokalleri içeren yeni Mugwump albümü piyasaya sürülmeye hazır hale gelmiş. 

Sıkı çalışma, istikrar, açık fikirlilik ve olağanüstü teknik yetenekleri Kolombo'nun bugünkü dans müzik başarısına giden yolunu tanımlayan anahtar kelimeleridir.

Küçükbayram Sok. No: 7 Beyoğlu
info@thehallistanbul.com
www.thehallistanbul.com
www.twitter.com/thehallevents
www.facebook.com/thehallistanbul

Housekeeper:

2005 yilinda Istanbul'da kurulan ve bir DJ oluşumu olması planlanan Housekeeper, ilk yıllarında bu isim altında sadece organizasyonlar yapıldıktan sonra 2011 yılında faaliyet alanını genişleterek her ay farklı bir DJ'in setine yer verilen bir Podcast ve house müzik turevlerinde parçalar yayınlayan bir dijital plak şirketi özelliklerinide faaliyet alanına kattı. Yeni ve en iyi house muziği her ay farklı bir isimle duyurmayı hedefleyen,gerçekleşirtiği organizasyonlarda müziğinden ve çizgisinden hiçbir zaman ödün vermeyen Housekeeper oluşumunu ITunes, Soundcloud, Mixcloud uzerinden takip edebilirsiniz.

http://www.housekeepersound.com/

42 Müzik

Müziğin özgürlük olduğuna inanan bir canlı olan 42 Müzik, dans etmekten bayılana kadar eğlenmeyi normal karşılayan insanlar tarafından kuruldu. Kurulduğu günden beri dans etmeye devam eden 42 familyasının pek duracağını da sanmıyorum.

info@42muzik.com
http://www.facebook.com/42Muzik

-18 Yaş sınırlaması vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT