Komik Günler

Tarihler: 25 Mart 2017 Cumartesi ~ 25 Mart 2017 Cumartesi 25 Mart 2017 22:00

Yer: Sanat Performance

Ücret: 1. Kategori - 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2017 ~ Mar 25, 2017
Komik Günler, 25 Mart'ta Sanat Performance'da sizlerle...

"Her gün aile içi şiddete maruz kalan bir Angara bebesinin anne babasına feryadı, ‘çok komik günler geçiriyoruz değil mi anne?’ demesidir. Minnacık aklını, tebessümüne bırakmasıdır. Komik Günler; her gün karşımıza çıkan, yalanla kanımızla ve emeğimizle beslenen ‘dumanı kara imanı para’ sermayenin yüzüne inen bir kahkahadır. Komik Günler, barikatın ardından nanikli bi sırıtıştır. Komik Günler, ‘Kendine iyi bak, beni düşünme’dir. Komik Günler, candır, beladır, kardeştir, kirdir, pastır. Komik Günler, ille de sokaktır-ille de sokaktır”.

"Komik Günler; Ankara-İstanbul sokak hattı...

Ankara'da doğmuş bir grup daha soluk veriyor, dünyanın geri kalanına. Memleketin en harcıalem musiki heyeti, sokağın en bıçkın çocukları, Komik Günler, dar ve dolambaçlı yollardan geliyor. O yolların her bir kıvrımından bambaşka hikayeler taşıyor bizlere.

Önce Ankara sokaklarında, sonra İstanbul'un gece kokan hemzemin sahnelerinde, binlerce insana ezberlettikten sonra o güzelim şarkılarını; nihayet alemin geri kalanına bağrını açıyor. Komik Günler, "Kurtların Arasında" bile kahkahayla gülen yüzlerin, kardeşliğin en kirli paslı hallerinin, yedi cihanın kara kuru çocuklarının şarkılarını söylüyor bağır çağır.

Komik Günler, kasvetli dört duvar aralarında bizi boğmak isteyen ceberutlara inat, "İlle de Sokak" diyor."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT