Konstanze Eıckhorst (Almanya) - Piy

Tarihler: 02 Ağustos 2019 Cuma ~ 02 Ağustos 2019 Cuma 02 Ağustos 2019 20:30

Yer: Zefirya Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Numarasız - Tam : 60.00 TL - Öğrenci : 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2019 ~ Ağu 2, 2019
Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 16. yılında müzikseverlerin karşısına yine dopdolu bir programla çıkmaya hazırlanıyor.

2 AĞUSTOS/AUGUST – KONSTANZE EICKHORST (ALMANYA/GERMANY) – PİYANO/PIANO
02/08/2019 

KONSTANZE EICKHORST
Piyano/Piano
Konstanze Eickhorst 

Konstanze Eickhorst 5 yaşından itibaren blok flüt ve piyano dersleri aldığı Bremen’de büyüdü. 11 yaşındayken Hanover’deki Hochschule für Musik und Theater’da Karl-Heinz Kämmerling’in piyano sınıfına kabul edildi. Kämmerling, öğrencilik 
döneminde onun en önemli yol göstericisi oldu. Ayrıca Paris’te Vlado Perlemuter ile çalışmalar yaptı. 

“Clara Haskil” ve “Geza Anda” uluslararası yarışmalarında birincilik ödülleri kazanmasının ardından, tanınmış orkestralar ve önemli festivallerden aldığı teklifler, başarılı kariyerinin başlangıcı oldu.  Christoph Eschenbach, Andrew Davis, Peter Schneider, Manfred Honeck ve Ingo Metzmacher gibi şeflerle çalıştı. Oda müziği tutkusu da erken yaşlarda ortaya çıktı. Eickhorst, iki ile dokuz enstrümandan oluşan farklı kombinasyonlarda oda müziği yapan Linos Ensemble’ın bir üyesidir. Solist ve oda müzisyeni olarak pek çok CD kaydında yer almıştır. Bu kayıtlar onun geniş repertuarını ve az bileneni keşfetmeye merakını ortaya koyan çalışmalardır. Linos Ensemble ile kaydettiği Franz Schmidt’in sol el piyano, klarinet, ve yaylılar için beşlisi ile ECHO Klassik ödülünü kazandı. 
Bir başka nadir kaydedilen eser olan Arnold Krug’un Op.16 piyanolu dörtlüsü CPO tarafından yayınlandı. GENUIN etiketiyle çıkacak olan solo resital kaydı da hazırlık aşamasında. 

Konstanze Eickhorst 28 yaşındayken Hannover Hochschule’de ders vermeye başladı. Bir kaç yıl sonra da Hochschule Lübeck eklendi öğretmenlik kariyerine. 2016/2017 sezonunda Kraków Musikhochschule’de misafir öğretmen olarak ders vermeye başladı. Geniş müzikal deneyimini paylaşmak konusunda çok tutkulu olan sanatçı, piyano ve oda müziği masterclassları düzenliyor. Uluslararası yarışmalarda jüri üyeliği yapıyor.

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır. - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT