Koray Avcı

Tarihler: 15 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 15 Ağustos 2018 Çarşamba 15 Ağustos 2018 23:59

Yer: Hann Event Hall

Ücret: Ayakta - 168.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2018 ~ Ağu 15, 2018
Koray Avcı, 15 Ağustos'ta Hann Event Hall Sahnesi’nde!

İlk olarak Ağustos 2015'te  "Aşk İle" isimli solo albümünü DokuzSekiz Müzik yapımcılığında yayınladı. Albümde usta sanatçıların eserleri dışında kendi bestelerine ve şiirlerine de yer verdi. 

Ocak 2016’da 'Hoşgeldin' teklisini yayınlandı. Haziran 16’da sahnede okuduğu ve dinleyicilerden yoğun istek alan şarkıları "Sonra Dersin Ki” ismini verdiği 2.albümünde bir araya topladı.  Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar ‘Bizim Sokaklar’ (2016) , Mahsuni’ye Saygı ‘Dargın Mahkum’ (2017) , Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları ‘Ummadığım Anda’ (2018) gibi tribute projelerinde konuk yorumcu olarak yer aldı.  Sahne performansları, güçlü ve samimi yorumu ile geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. 2018 ‘de Türkiyenin en prestijli ödül töreni olan Altın Kelebek’te ödüle laik görüldü. 3. solo albümü 'Senin için Değer’ Nisan 2018’de yayınlandı. 16 şarkının bulunduğu albümü diğer albümlerinde de olduğu gibi çıktığı andan itibaren satış listelerinden üst sıralara yerleşti. Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği konserlerle dinleyici kitlesini gün geçtikçe daha da büyüten Koray Avcı, sevilen şarkıları, yorumladığı unutulmaz eserlerler ve etkileyici sahne performasıyla  müzikseverler ile buluşmaya devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana alanına almama hakkına sahiptir.- Kapı Açılış 00:00 / Konser Başlangıç 00:30 - 01:00 arasıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT