Korhan Futacı

Tarihler: 18 Nisan 2019 Perşembe ~ 18 Nisan 2019 Perşembe 18 Nisan 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: 80.00 TL1 atıştırmalık veya 1 standart içecek ikramdır. -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2019 ~ Nis 18, 2019

Türkiye’nin önde gelen saksafoncularından, aynı zamanda şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör  Korhan Futacı, 18 Nisan'da Touché'de!

Korhan Futacı ve arkadaşları organik bağlarla birbirine kenetlenmiş zengin orkestral dokuyu yaratırken yüksek bilinçli bir makine gibi çalışıyor ve İstanbul'un kendine has kaosunu ve deliliğini çok renkli müzikal bir hikayeye dönüştürüyor.

Söz yazarı, besteci, saksafon sanatçısı Korhan Futacı, Tamburada'nın Fantastik albümündeki söz, besteleri ve saksafon performansı ile tanındı ve Türkçe alternatif müziğinin önemli yapı taşlarından sayılan Dandadadan ‘ın “Sen Bana Birini Android” albümü ile dinleyici kitlesini genişletti. Berlin, Antwerp, İstanbul, Akbank, Alanya ve Afyon Caz Festivallerinde sahne aldı ve Konstruck, Peter Brötzmann ve Marshall Allen gibi birçok uluslararası sanatçı ile aynı sahneyi paylaştı.

Tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu ilk albümü 2010'da yayımlandı. Albümde Pink Floyd ve David Gilmore albümlerinden tanıdığımız Andy Jackson ile çalıştı. İkinci albümü “Pavurya” 2012 yılında dinleyiciyle buluştu.

Her biri birbirinden farklı bir ritüele dönüşen Korhan Futacı konserleri izleyicilerine alemler ötesi deneyimler yaşatıyor.

Kapı Açılışı: 18:30
Etkinlik Saati: 21:00

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Biletle birlikte 1 atıştırmalık veya 1 standart içecek ikramdır.- Yemek servisi hafta içi 20:30, hafta sonu 21:00’da bitmektedir.- Mekanda masa ve bistro seçeneği vardır.- Masalar paylaşımlı oturma düzenine sahiptir-aynı masayı başka bir izleyiciyle paylaşmak olasıdır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Loca veya yemek rezervasyonu için lütfen touche@zorlupsm.com‘a mail atın veya 0212 924 01 28’i arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT