Korteks

Tarihler: 05 Kasım 2010 Cuma ~ 05 Kasım 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyükparmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2010 ~ Kas 5, 2010

Korteks, isim olarak yeni bir grup olmakla beraber, elemanlarının müzikal beraberlikleri çok daha eskilere dayanmaktadır. 1987 yılında tıp fakültesinde tanışmalarından itibaren Ümit ve Alp, mecburi hizmet, sınavlar ve ihtisas demeden, beraber müzik yapmaktadırlar. Ege ve Alp`in müzkal birlikteliği ise, kardeş olmaları nedeni ile daha da eskiye dayanır. Ayrı şehirlerde okudukları için, geçmişte hiç aynı grupta çalmasalar da, yazları evdeki piyano başında paylaştıkları müzikal düşünceler, bugün yaptıkları müziğin içindeki fikirlere çok şey katmıştır. Prova için gittikleri stüdyonun işletmecisi Göksel İyigör`ün en yeni eleman olarak gruba katılmasıyla grup bugünkü halini alır.

Grubun vokali Dr. Alp Karaosmanoğlu kendilerini şöyle tanımlıyor: “Klasik rock ve hard rock çalıyoruz. Rock müzik herkesin yaralı yanlarını da ifade edebilmesini sağlayan bir araç. Üstelik isyankar ve öfkeli bir ifade biçimi. Deep Purple, Led Zeppelin, Frank Zappa sevenlere tanıdık gelen besteler seslendiriyoruz.”

Korteks’in kelime anlamı grubun iki doktorunun meslekleriyle ilgili. “Beyin kabuğu” anlamına gelen korteks, beynin en üst tabakasını, düşünen bölümünü oluşturuyor. Duygu merkezinin gönderdiği sinyalleri denetliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT