Kozhukhin Kardeşler

Tarihler: 12 Mart 2015 Perşembe ~ 12 Mart 2015 Perşembe 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2015 ~ Mar 12, 2015

Piyanist kardeşler Denis ve Vladislav Kozhukhin 12 Mart'ta Akbank Sanat'ta sizlerle...

"Müzik kritikleri Denis Kozhukhin'i sadece Belçika Kraliçe Elisabeth Uluslararası Müzik Yarışmasının Birincisi olmanın dışında kendisini neslinin en yetenekli piyanistlerinden ve büyük Rus piyanistleri Guîlels, Richter, Horowitz gibi üstadların olağanüstü yeteneğinin devamı olarak tanımlamaktadırlar." 

"İngiliz Oda Orkestrası'nın şefi Ralf Gothoni Kozukhin'i şöyle tanımlıyor:" Piyano alanında kendi kuşağının en büyük yeteneklerinden biri. Duyarlı müzikalitesi ve güçlü piyanistliğinin üst seviye bir virtüozlukla birleşmesi, performanslarını çok yaratıcı ve ilginç yapıyor."

Denis Kozhukhin

1986'da Novgorod'da doğan Rus piyanist Denis Kozhukhin 2000-2007 yılları arasında Madrid'teki Reina Sofya Konservatuvarı'nda En İyi Öğrenci seçilerek diplomasını bizzat İspanya Kraliçesi'nin elinden aldı. 2010'da Brüksel'de yapılan prestijli Kraliçe Elisabeth Yarışması'nı kazanan sanatçı, Leeds, Andorra, Paris Sviatoslav Richer'in Memoriam gibi pek çok önemli uluslararası yarışmada ödüller kazandı. Lugano'daki Martha Argerich Festivali, 2003'TE Prix d'honneur Ödülü'nü kazandığı Verbier Festivali ve Santander'deki Paloma O'Shea Yaz Festivali'ne katıldı, Carnegie Hall, Auitorio Nacional Madrid, Accademia Nazionale di Milan, Palau de la Musica Valencia, Theatre du Chatelet, Auditorium du Louvre Paris gibi önemli mekanlarda çaldı, Avrupa ve ABD'de çok sayıda turneye çıktı. 2011 sezonunda, Jun Maerkl, Xian Zhang, Lan Shui, Ludovic Morlot ve Martyn Brabbins gibi şefler eşliğinde Prokofiev'in tüm piyano konçertolarını yorumladı. 2011 yılında ilk Japonya ve Brezilya turnelerine çıkan sanatçı, 2010 yılında Solti Vakfı'ndan bir ödül kazanarak bu vakfın desteğini almaktır.

Vladislav Kozhukhin

Vladislav Kozhukhin, 6 yaşındayken müziğe başladı. 2007 yılına kadar Nizhny Novgorod Müzik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. 2000 yılında İtalya'da düzenlenen Genç Piyanistler Yarışması'nın iki dalında büyük ödüle layık görüldü. 2002'de Vladislav Almanya'nın Marktoberdorf kentinde düzenlenen Uluslararası Piyano Topluluğu Yarışması'nda iki birincilik ödülü, Bulgaristan'daki 7. Uluslararası Umutlar, Kabileyetler, Ustalar Yarışması'nda üç birincilik ödülü, aynı yıl Moskova'da düzenlenen Moskova Rotari Yarışması'nda bir birincilik ödülü kazandı ve 2006'da Flroransa'da düzenlenen D.D. Shostakovich Festivali'nde katılımcı olarak yer aldı. 2007 - 2013 yılları arasında Kraliçe Sofia Müzik Yüksek Okulu'nda eğitim gördü. İspanya'nın çesitli şehirlerinde konserler verdi, 2009 da İspanya Kraliyet Ailesi için verilen bir konserde kardeşi Denis Kozhukhin ile düet yaptı, Louvre Konser salonu (Paris) dahil olmak üzere çeşitli festivallerde yer aldı. İspanya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Belçika, İsviçre'de solo konserler verdi. Vladislav, 2013 den bu yana Almanya'nın Stuttgart şehrindeki Müzik Yüksek Okulu'nda eğitimine Prof. Kirill Gershtein'in sınıfında devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT