Kreş

Tarihler: 16 Ekim 2010 Cumartesi ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Pulp Live Music Club

Ücret: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Pulp Live Music Club

Adres: İmam Adnan Sok. Yeşilçam Sineması Üstü Kat 4 & 5 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 26 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Serkan Ferat (gitar ve vokal), Ufuk Özcan Karabacak (bas gitar) Emrah Atay (davul), 2000 yılında Çanakkale`de Popcorn adıyla müzik çalışmalarına başladı.

Başarılı sahne performanslarıyla ilgi gören Popcorn, üniversite şenliklerinde adını duyurmaya başladı. 2006 yılında finali Babylon`da yapılan JD (Jack Daniel`s) Rock Music Competition`da "Zaman Yok"adlı beste ile birinci oldu.

Yarışmanın ardından çok olumlu eleştiriler alan Popcorn ilk albümleri için kolları sıvadı. Bu arada grup albüm için isimlerini Kreş olarak degiştirdi. Kreş, hiçbir sınırlama olmadan yaratıcılığını kullanabildiğin tek okul... Grup müziklerini ve tarzlarını en iyi bu isimle ifade ettiklerini belirtiyor. "Zaman Yok" Pentagram`in bas gitaristi, Mor ve Ötesi ve Şebnem Ferah gibi önemli isimlerin prodüktörü olan Tarkan Gözübüyük`ün prodüktörlüğünde ATM stüdyolarinda kaydedildi. 15 parçanın yer aldığı albümde tüm parçaların söz ve besteleri Kreş`e ait. Sözlerde Kreş`e Turgut Berkes`in katkısı büyük. Albümde DJ Style-Ist ve Digital Playground`un "Terli ve Kirli" ve "Zaman Yok"a yaptıkları remiksler de yer alıyor. “Zaman yok” albümünün çıkmasından kısa bir süre sonra Teoman`ın "Söz Müzik Teoman"albümünde "Bugün" şarkısını Teoman`la yeniden yorumladılar. Aynı zamanda Osman Sınav’ın prodüktorlüğünü yaptığı ‘Doludizgin Yıllar’ dizisinin yeni sezon jenerik müzikleri de Kreş’e aittir.

Yeni albümlerinin kayıtlarını tamamlayan Kreş 16 Ekim Cumartesi gecesi PULP`ta!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 23:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT