Kreş

Tarihler: 01 Ekim 2011 Cumartesi ~ 01 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2011 ~ Eki 1, 2011

Serkan Ferat’ın "Popcorn" adı ile oluşturduğu grup, 2000 yılında Ufuk Özcan’ın ve 2001 yılında Emrah Atay’ın dahil olmasıyla bugünkü halini aldı. Üniversite eğitimi için geldikleri Çanakkale de tanışan ekip, her şeyden önce iyi birer dost olarak yola çıktılar.

Beraber çalarlarken aldıkları enerji ve birlikte bağıracakları meselelerinin olması ilk besteleri beraberinde getirdi ve 3 tane demo album kaydettiler. Devamında büyük sahnelerde ve festivallerde boy göstermeye başlayan Popcorn, "Pozitif" plak şirketiyle albüm sözleşmesi imzaladı ve ismini Kreş olarak değiştirdi.

"Zaman Yok" isimli 13 şarkıdan oluşan albüm 2007 yılında Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde ATM stüdyolarında kaydedildi. “Disko Soslu Patlamış Rock” olarak tanımlanan ilk albüm dinleyenlerin beğenisini topladı.

2. albüm için kolları sıvayan kreş, edindiği yeni dostluklarla ve bir anlamda onlarında ekibe dahil olmasıyla kendilerini başarıya, geleceğe ve çıplaklığa daha yakın hissetmeye başladı. 2010 yılının sonlarına doğru 101 stüdyosunda Ali Güçlü Şimşek prodüktörlüğünde "Kreş Çıplak" albümünün kayıtlarına başladılar. Albüm 2011 yılının Mart ayında dinleyicileriyle buluştu.

Not: Jukebox'da aynı gece Bronx'ta sahne alacak.

- Kapı açılış 22:00
- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT