Kreş

Tarihler: 24 Aralık 2011 Cumartesi ~ 24 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - Tam: 23.00 TL Student: 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2011 ~ Ara 24, 2011

Kreş ile unutulmaz dakikalar yaşamak için 24 Aralık Cumartesi günü yine Bronx'ta buluşalım!

Gözleri olup görmeyenlere, kulakları olup duymayanlara müziğin en Kreş, sözün en ‘Çıplak’ hali! Çanakkaleli gruptan 2. albüm rafalarda yerini alamaya hazır: Kreş Çıplak

2010 yılının ortalarında başladıkları yeni albümleri ‘Kreş Çıplak’ı Ali Güçlü Şimşek prodüktörlüğünde 2011’in son baharında yayınlayacak. Grup bu albümlerinde dinamik bir sounda sahip olan ‘Tuzak’, ‘Özgürlük’, ‘Şehrazat’ gibi şarkılarla birlikte ‘Gül Açan Dudaklar’ ve ‘Laf Aramızda’ gibi balladlara imza attı.

2007 yılında ‘Zaman Yok’ isimli ilk albümlerini Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde yayınlayan Kreş, ‘Terli ve Kirli’, ‘Yarım Kalan Şarap’, ‘Zaman Yok’ gibi başarılı hit şarkılara imza atmıştı.

Serkan Ferat, Ufuk Özcan ve Emrah Atay’dan oluşan Kreş, hayata farklı açılardan girerek yeni fikirlerle müziklerini besliyorlar. Duyulmak istenmeyen ya da duyulamayacak sözlere de değinen grup ‘Kreş Çıplak’ta bunu tüm açıklığıyla gözler önüne seriyor.

Tüm enstrümanların canlı çalındığı albümde söz ve müzikler Kreş’e ait olunca dinleyicilerin ruhları rahattan hazırola geçiyor. Kendi içlerine özgür yolculukları ve varoluş kaygılarını, güçlü ve zengin bir rock sounduyla birleştiriyor Kreş.

Sembolik ve melankolik tuzakları, laf cambazları, geçmiş ve geleceğe avaz avaz özgürlükleri, rehin alınmış aşkları ve müziklerine inandıkları hayat var müziklerinde. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattıkları umut içeren sözleri var yeni albümlerinde. Umut varsa hayat var! Bu yüzden gözlerini karartıp, ‘Kreş Çıplak’ çıktı yola

Albümün prömiyeri 14 Mart tarihinde myspace üzerinden yapıldı, ilk video klip ‘Gül Açan Dudaklar’ çok yakında müzik kanallarında olacak.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:30
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT