Kumbiya Turka

Tarihler: 07 Nisan 2010 Çarşamba ~ 07 Nisan 2010 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2010 ~ Nis 7, 2010

LATİN RÜZGARI TÜRKİYE’DE ESİYOR
GÜLSEREN iddialı bir projeyle yine sahnede !
Kolombiya’lı eşi Luis Ernesto Gomez ile İstanbul’da kurdukları Kumbiya Turka grubu ile Türk müziğine Latin esintilerini getiren GÜLSEREN yeni projesinde iddialı.

Kumbiya Turka & Fanfar Latin Band
2005 yılı Eurovision Türkiye elemelerinde kendisine verilen beste “Rimi Rimiley” ile yarışarak birinci olan ve Türkiye’yi Kiev’de gururla temsil eden GÜLSEREN ve eşi Luis Ernesto Gomez tarafından kurulan Kumbiya Turka, Latin ve Türk karışımı kendine özgü orijinal ve sürprizlerle dolu bir orkestradır. Kumbiya; kökeninde geleneksel Kolombiya’yı temsil eden ulusal bir dans ve ritimdir.

Sanatçı GÜLSEREN’in güçlü sesi etrafında güçlü Latin ritmini pekiştiren üflemeli bakır çalgılar ve perküsyonlardan oluşur.Türk ve Kolombiya kültürlerinin harmanlanmasından oluşan uluslararası bir müzikal projedir. Kumbiya Turka; deniz kenarında doğan iki müzik stilinin ince bir karışımıdır.

2009 Aralık ayı başında çıkacak olan albüm, İKSV ve Culture France tarafından kültürel bir proje olarak görülüyor ve destekleniyor. Ayrıca Türkiye ve Kolombiya Elçilikleri tarafından, Fransa’da devam eden “2009-2010 Türk Günleri” etkinlikleri içinde bu proje desteklenmekte ve konserlerine yer verilmektedir.

Besteler, düzenlemeler ve şarkı sözleri (adaptasyon) GÜLSEREN ve Luis Ernesto GOMEZ tarafından yapılmış olan 14 şarkının bulunduğu projeyle aynı ismi taşıyan KUMBİYA TURKA albümünde Latin müzik tarzında seslendirilen Türk parçalar arasında TELGRAFIN TELLERİ, ESMERİM BİÇİM BİÇİM, PINAR BAŞI gibi çok bilinen şarkılarımız da yer alıyor.

Etkinlik günü bilet fiyatı kapıda 20,00 TL olacaktır.Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT