Kurt Cobain Doğum Günü Kutlaması:

Kurt Cobain Doğum Günü Kutlaması:

Tarihler: 20 Şubat 2020 Perşembe ~ 20 Şubat 2020 Perşembe 20 Şubat 2020 19:30

Yer: %100 Studio

Ücret: GENEL SATIŞ - 71,50 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2020 ~ Şub 20, 2020

Dünyanın en başarılı Nirvana tribute grubu olarak kabul edilen Nirvana Tribute Band, Kurt Cobain’i ve Nirvana’yı anmak için bu sene de 20 Şubat’ta %100 Studio’da buluşuyoruz!

Alternatif müzik efsanesi Nirvana’yı yaşatmak için kurulan Nirvana Tribute Band, bugün Amerika, Avrupa ve Asya kıtalarını gezerek Kurt Cobain ve Nirvana’nın hikayesini anlatıyor. Birçok eleştirmen tarafından gerçek Nirvana tecrübesine en yakın deneyim olarak nitelendirilen Nirvana Tribute Band, solisti Jon O’Connor’un patlamaya hazır enerjisi ile çarpıcı performanslara imza atıyor. Medya tarafından ilgiyle takip edilen topluluk, Loudwire tarafından da dünyanın en iyi tribute grupları arasında gösteriliyor. Nirvana’nın bateristi Aaron Burckhard’ın “Nirvana’ya en yakın şey!” olarak tanımladığı Nirvana Tribute Band, Nirvana’nın ölümsüz solisti Kurt Cobain’in doğum gününde, 20 Şubat’ta %100 Studio’da

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT