Kurtalan Express

Tarihler: 17 Şubat 2012 Cuma ~ 17 Şubat 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No: 10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2012 ~ Şub 17, 2012

Pollproduction’dan ‘‘Göğe Selam‘‘

Hem “daha dün” diyebileceğimiz kadar yakın hem de “seneler, seneler evveldi” diyebileceğimiz kadar uzak bir zamanda, bu dünyada üç adam yaşadı. Üç cesur adam. Üç güzel adam. Bu dünyadan cümle çirkinlikleri silip süpürmek isteyen, iyiliğin ve güzelliğin sonsuz krallığını kurmaya çabalayan, feleğin tekerine çomak sokmaya ahdetmiş üç adam.

Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu oradalar. Gökteler. Yine asi ve yine güzeller. Hiç büyümedikleri için yine çocuklar. Sevgiyle dünyayı değiştirmek istediler. Asla umutsuzluğa kapılmadılar. Asla pes etmediler. Asla gülümsemekten vazgeçmediler. Çünkü çocuktular ve dünyanın tüm çocukları gibi, sevdiler mi yürekten seviyorlardı. Yalansız dolansız. Karşılıksız, bahanesiz ve sadece bir çocuk gülüşünde bulunabilecek kadar saf.

Onların bir tek silahı vardı: Müzik. Güzelim sesleri vardı. Penayla, tezeneyle değil de yürekleriyle çaldıkları gitarları vardı, Anadolu’dan kopup gelmiş dut ağacı kokulu sazları vardı. Bunları yürekleri, beyinleri ve nereye giderlerse gitsinler, bir anne kokusu, bir yar kokusu, bir arkadaş, bir omuzdaş kokusu gibi tenlerinde gezdirip durdukları sevgiyle birleştirdiler ve adına müzik denen dünyanın en güçlü silahını oluşturdular. Sonra da bu silahı ustalıkla kullanıp, şu iyice kirlenmiş ve çirkinleşmiş dünyanın bir çocuk kahkahası kadar saf, temiz ve güzel olması için onurlu bir savaşa giriştiler.

‘Göğe Selam‘‘ işte bu üç güzel insanın anısına, üç güzel adam adına Pollproduction tarafından yapılmış bir albümdür.

Müzik sektöründe 1996 yılından bu yana girişimci ve yenilikçi tavrıyla sektöründe hızla yükselen Pollproduction, 'Göğe Selam’ albümü ile bir ilke imza attı. Günün birinde, Pollproduction onlar gibi asi ve onlar gibi güzel olan Teoman, Feridun Düzağaç, Özlem Tekin, Ogün Sanlısoy, Fuat Güner, Nev, Hayko Cepkin, Bülent Ortaçgil, Emre Aydın, Erkan Oğur,Özlem Yüksek ve Kurtalan Ekspres’ten Ahmet Güvenç, Cihangir Akkuzu, Gür Akad ve Bülent Güven adlı çocukları bir araya getirdi ve “Göğe Selam” albümü ile hep özledikleri gökyüzündeki arkadaşlarına birer selam yolladı. Albümdeki fotoğraflar Okan Bayülgen tarafından çekildi ayrıca yine albümde usta kalem Lemi Özgen tarafından yazılmış bir kitapçık yer almaktadır.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT