Kuytu

Kuytu

Tarihler: 23 Kasım 2016 Çarşamba ~ 23 Kasım 2016 Çarşamba 22:00

Yer: Taşra Kabare

Ücret: Tam: 40 TL Öğrenci: 30 TL

Nereden Alınır: http://www.tasrakabare.com/tr/bilet-satis/

Adres: Neşet Ömer Sokağı No: 7 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 321 21 61

Web: http://www.tasrakabare.com/

E Posta: info@tasrakabare.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2016 ~ Kas 23, 2016

İlk albümleri “Düş İçime” ile sıkı bir başlangıç yakalayan ve Türkçe pop-rock müziğe yeni bir soluk getiren KUYTU, 23 Kasım Çarşamba gecesi Taşra Kabare Akustik Sahne’de.

Farklı projelerde birlikte müzik yapan Denizer Özveren, Cem Kurt, Taha Rıza Özmen ve Gökçe Kölüksüz’ün 2012’de bir araya gelerek kurdukları KUYTU, geçtiğimiz yıl yayınladıkları ilk stüdyo albümleri “Düş İçime” ile eleştirmenlerden tam not aldı. Aralarında “Ada” başta olmak üzere “Yeniden Doğsam”, “Sarıl Kendine”, “Sabahlar” gibi hitler çıkaran grup, perdesiz gitar, cümbüş gibi renklerle beslenen melodik yapılarıyla Türkçe pop-rock müziğe yeni bir soluk getirdi. KUYTU, sevilen şarkılarının yanı sıra Nükhet Duru’dan Orhan Gencebay’a, Özlem Tekin’den Ajda Pekkan’a uzanan geniş bir Türkçe pop ve arabesk bir Türkçe müzik seçkisini de sahneye taşıyacak.

- 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT