Kuzey Denizinden

Kuzey Denizinden

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:30

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 10.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Bebek Mah. Boğaziçi Üniversitesi Nispetiye Cad. Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Kas 21, 2018

Jozeph Haydn: Piano Trio in G minor, Hob. XV:1 Anton Rubinstein: Piano Trio in G minor op. 15#2 ///Dmitri Shostakovich: Piano Trio #2 in E minor op. 67

Natalia Rubinstein - Piyano
Natalia Rubinstein Moskova Gnessin Müzik Okulu’nda Prof. Tatyana Zelikman, Gnessin Rusya Müzik Akademisi’nde Prof. Vladimir Tropp ile çalıştı. Yüksek lisans çalışmalarına Moskova Çaykovski Konservatuvarı’nda Prof. Alexander Bonduriansky ile devam etti. 2002’den beri Rusya Federasyonu Devlet Sanatçısı olan Rubinstein, Moskova’da düzenlenen Art-November adlı uluslararası sanat festivalinin sanat yönetmeni ve Moskova Çaykovski Konservatuvarı’nın oda müziği profesörüdür.

Nikolai Sachenko - Keman
Nikolai Sachenko Moskova Merkez Müzik Okulu’nda Prof. Zoya Mahtina, Moskova Çaykovski Konservatuvarı’nda Prof. Sergey Kravchenko ve Prof. Vladimir Ivanov’un öğrencisi oldu. Yuri Bashmet, Gidon Kremer, Lynn Harrell, Vladimir Ovchinnikov ve Denis Shapovalov gibi müzisyenlerle aynı sahneyi paylaştı. Özellikle Yehudi Menuhin, Isaac Stern ve Mstislav Rostropoviç’ten öğrendikleri onu çok etkiledi.

Kirill Rodin - Viyolonsel
Kirill Rodin Moskova Gnessin Müzik Okulu’ndan mezun oldu. Lisans ve yüksek lisansını Moskova Çaykovski Konservatuvarı’nda Prof. Vera Birina ve Prof. Natalia Şakovskaya ile tamamladı. 14. Belgrad Genç Viyolonselciler Müzik Yarışması’nda birincilik elde etti. 8. Uluslararası Çaykovski Yarışması’nda Altın Madalya’nın sahibi oldu. Bach, Beethoven, Haydn, Çaykovski, Şostakoviç ve Piazzolla’ya ait eserlerin CD kayıtlarını gerçekleştirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT