Kwabs presented by Nights By You

Tarihler: 07 Ekim 2016 Cuma ~ 07 Ekim 2016 Cuma 07 Ekim 2016 23:59

Yer: Babylon

Ücret: Ön Satış 56.00 TL - TÜKENDİNormal Dönem 78.50 TLKapı Bilet Fiyatı 80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2016 ~ Eki 7, 2016
Deneysel ritimlerle zenginleştirdiği güçlü bariton vokaliyle soul ve gospel’e yeni bir soluk kazandıran Kwabs, Nights by You’nun katkılarıyla 7 Ekim'de ilk kez Babylon sahnesinde...

İngiliz müzisyen, DJ ve aktör Goldie’nin genç yetenekleri bir araya getirdiği BBC’nin “Goldie’s Band: By Royal Appointment” programında dikkatleri üzerine çeken Kwabs, 2011’de Buckingham Palace’ta, Prens Harry’nin de katıldığı bir canlı yayında performans verdi. Corinne Bailey Rae’nin “Like a Star” ve James Blake’nin “The Wilhelm Scream” parçasına getirdiği yorumlarla Youtube’da bir milyona yakın izlenmeye ulaştı. MTV ve BBC Radio gibi prestijli kurumların dikkatini çeken Kwabs, 2014 çıkışlı ilk kaydı “Wrong or Right” EP’sini; BANKS, Sohn, Ben Pearce gibi isimlerle birlikte kaydetti. 
Geçen sene eylül ayında yayımladığı hit parçası “Walk” ile İngiltere’nin yanı sıra birçok Avrupa listesini kasıp kavuran sanatçı, iTunes listelerinde de bir numaraya yükselmeyi başardı. Kwabs’ın ilk albümü “Love & War”da yer alan “Walk” aynı zamanda BBC yapımı dizi The Musketeers’ın ikinci sezon tanıtım müziği olarak kullanıldı ve FIFA 15’in müzikleri arasında da yer aldı. 

Orkun Bozdemir (Midnight Session) // 7 Ekim Cuma

DJ ve müzik direktörü Orkun Bozdemir, tech-house ve minimal techno janrlarında karanlık öğelerin sınırlarını deep house, jazzy house’un sınırlarını ise funky ritimlerle genişletiyor. Lounge FM 96 ve FG 93.7 deneyimleriyle müzik dünyasına adım atan DJ, 2010 yılında kendi plak şirketi Soul Revue’yi kurdu. Electronica Festival ve Chill-Out Festival gibi etkinliklerde de organizatör, mekan işletmeciliği ve DJ’lik yaparak kariyerini güçlendiren Bozdemir, 2013 yılında Avrupa’nın prestijli sahil festivali Garden Festival’de çalan ilk Türk DJ olma unvanı taşıyor.

Kapı Açılış: 21:30 
Kwabs: 22:30
Midnight Session: Orkun Bozdemir: 23:59

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT