La Fleur

La Fleur

Tarihler: 20 Nisan 2019 Cumartesi ~ 20 Nisan 2019 Cumartesi 23.00

Yer: Zorlu PSM

Ücret: Tam 90.00 TL Öğrenci 90.00 TL

Adres: Levazım Mah., Koru Sok. No:2 Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 912 37 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2019 ~ Nis 20, 2019

Berlin çıkışlı İsveç doğumlu dj La Fleur, 20 Nisan Cumartesi gecesi Beat The Night organizasyonu ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Studio'da. Gecenin açılış ve kapanış performansları ise Burn Residency 2017 Dünya birincisi Furkan Kurt ve aynı yarışmanın 2018 yılı Türkiye birincisi Kerem Tekinalp.

İlk EP'sini şu an yöneticisi olduğu Power Plant Recors'dan 'Flowerhead' ismiyle çıkaran İsveçli, kısa sürede Adam Beyer, Damian Lazarus, Carl Craig ve Sasha ile birlikte gerçekleştirdiği çalışmalar ile ismini duyurdu. techno ve house müziği birbirine harmanladığı kendine has sound'u ile La Fleur, Türk hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşatmak için 20 Nisan Cumartesi gecesi Beat The Night organizasyonu ile Zorlu PSM, Studio kabinine konuk oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT