Lapalux (Live) + DJ Lefto

Tarihler: 11 Kasım 2017 Cumartesi ~ 11 Kasım 2017 Cumartesi 11 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2017 ~ Kas 11, 2017
İngiliz prodüktör Lapalux, Avrupa turnesinin son ayağı kapsamında 11 Kasım’da canlı performasıyla Garaj’da!

"Şu sıralar yeni albümü Ruinism’le övgü yağmuruna tutulan, şimdiden yılın en iyi elektronik müzik albümlerinden birine imza attığı konusunda hemfikir olunan İngiliz prodüktör Lapalux, Avrupa turnesinin son ayağı kapsamında 11 Kasım’da canlı performasıyla Garaj’da!

Yerçekimini etkisiz hale getirecek yüksek baslara, derinlikli ve fazlasıyla erotik bir sound’a sahip Lapalux’ın performansı sonrası ise Belçikalı parti canavarı DJ/prodüktör Lefto’yla gece tam anlamıyla turbo gücüne evrilecek.

Lapalux
Pek önemli ve vizyoner prodüktör Flying Lotus’un sahibi olduğu plak şirketi Brainfeeder’ın kabına sığmayan, zamanının ötesinde müzik üreten ismi Stuart Howard, yani Lapalux...

- Gece yarısı ekspresi: Without You

2013 yılında yayınladığı ilk albümü Nostalchic’te başrolde melankoli, R&B, bol miktarda seksi bir elektronik sound vardı. Bu sound’un tam anlamıyla özet karşılığı ise; Game of Thrones, Harry Potter ve Black Mirror’da oynayan Natalia Tena’nın yer aldığı en az kendisi kadar vurucu videosuyla Without You’ydu. 2015’te yayımlanan Lustmore’la formül daha da olgunlaştı.

- Lapalux tarifi

Bir tutam Mount Kimbie, üstüne Bonobo koy, Nosaj Thing’ini kat, Shlohmo’dan bir çay kaşığı at, Four Tet sosu ekle. Bu isimlere karşı boş değilsen, Lapalux’ta gözlerinden kalpler fışkıracak.

Gündemde Ruinism var! Baştan sona hipnotize edici, zamanının ötesindeki bu elektronik müzik şaheseri adayıyla bilinçli müzik dinleyicilerinin radarının merkezine yerleşen Lapalux, Avrupa turnesini 11 Kasım’da Garaj’da noktalıyor. İşte öyle de bir fırsat!

Lefto
- Selda Bağcan aromalı Boiler Room klasikleri

Youtube’u açın “Lefto Boiler Room” diye aratın. Karşınıza çıkacak Selda Bağcan - Yaz Gazeteci Yaz’ın da yer aldığı ateşli setlerle dolu parti canavarları, Lapalux sonrası Garaj’da yaşanacaklar hakkında esaslı bir spoiler veriyor. 

- Müzik gurusundan %100 onaylı!

Belçikalı DJ ve prodüktör Lefto’nun CV’sindeki detaylar bile “beklentinizi yükseltin!” diye bağırıyor. Belçika ulusal radyosu Studio Brussel’de dinlenme rekorları kıran, Rough Trade’in dükkanlarında son ses açtığı, Gilles Peterson gibi bir müzik gurusunun iltifatlarını alan, müzik sahnesinde yetenek avcısı diye anılmasını sağlayan programlara imza atan Lefto’nun ünü de festivalden festivale, ülkeden ülkeye yayılmaya başladı.

- Eklektik ve enerjik, klasiğe dönüşmüş partiler

Elektronik müzik, caz, etnik, funk ve hip hop’ı aynı derecede seven ve bu sevgisiyle eşsiz setlere imza atan Lefto, aynı zamanda ünlü Dour Festivali’nin sanatçı programını yapıyor. 2008’den bu yana Gilles Peterson’ın kürate ettiği Worldwide Festivals’ın ev sahibi DJ’liğini üstleniyor. Belçika’nın en ünlü kulüp gecelerinden Wonderful’a hayat veriyor.

ABD’li prodüktör Free The Robots’la ortak projesi Karavan’la geçtiğimiz Mayıs ayında yayımladığı albüm ise kesinlikle sektirmemeniz gereken bir kayıt!

İyi müziğin büyük bir partiye dönüşeceği, Lapalux’ın fenomen canlı performansı ve Lefto’nun zemin titreten setine ev sahipliği yapacak bir gece... 11 Kasım’da Garaj’da!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.






- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT