Latinos Nightos

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sokak No:1-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

Tropiklerin en kışkırtıcı müzikleri bir gece boyunca Roxy’de bir araya gelse ne olur diye düşünürseniz, biz adını bulduk: Latinos Nightos!

Aralık ayında ilki düzenlenen gecenin ikincisi çok bekletmedi. Roxy’den güzel haber geldi. Hareketli ritimler, kıvrak danslar, özel kokteyller, Güney Amerika dekorlarıyla bir an için kış soğuklarını unutup, kumlar üzerinde, ateş başında kendinizi salsa yaparken yeniden bulmak istiyorsanız bu kez tarihimiz 19 Şubat!

DJ Kaan eşliğinde geçmişten günümüze hit olmuş latin parçalarıyla saatlerin hızla geçtiği kıvrak bir geceye hazır olun. Geçtiğimiz yıl Cumartesi geceleri yarattığı konsept partilerle heyecanlandıran Roxy, Latinos Nightos rüzgarını ikinci kez estiriyor. Mekan dekorasyonu ve barmenlerin giysilerine kadar bir geceliğine başkalaşan Roxy, Latinos Nightos gecesinde tropiklerin esintisini İstanbul’a getiriyor.

Latin geceleri beni çok yoruyor diye düşünenler için mekan içerisinde dinlenmek üzere bir şezlong bulmak bile mümkün. Daha fazlasını hayal etmekte zorlanıyorsanız sizi 19 Şubat Cumartesi gecesi Roxy’ye bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT