Laura Vikman

Tarihler: 24 Ocak 2009 Cumartesi ~ 25 Ocak 2009 Pazar - Saat: 20:30

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Ücret: Normal Bilet: 84,00 TL - Yemekli Bilet: 190,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve etkinlik günü etkinlik mekanı

Adres: Atlı Köşk, Sakıp Sabancı Cad., No:22, Emirgan Emirgan İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2009 ~ Oca 25, 2009
BACH ZAMANI

“Bach İstanbul’da! VIII. İstanbul Bach Günleri”, Bach müziğinin yaşayan en büyük ustası, orkestra şefi ve klavsenci Gustav Leonhardt’ın St. Antuan’da 2 Ekimde vereceği resitalle başlıyor. 50’li yılların sonlarında Barok müziğini yeniden tanımlayan Leonhardt’ın yanı sıra, aşılamayan yorumlarıyla kariyerinin zirvesindeki Andreas Staier’in hem klavsen hem de forte piyano çalacağı festivalde, Sigiswald Kuijken’in yöneteceği La Petite Bande bütün Brandenburg Konçertoları’yla İstanbul’da tarihi bir müzikal buluşma sağlıyor.

Laura Vikman’ın, Joseph Beuys eserlerinin arasında Bach’ın bütün sonat ve partitalarını çalacağı resital ise belki de dünyada bir “ilk” olacak. Bu konsere gelenler, istedikleri takdirde, konser sonrası Changa lokantasının vereceği Bach yemeğine katılabilecekler.
European Union Chamber Orchestra (EUCO) ve Hymnos Korosu “Bach İstanbul’da”nın ilk koral konserini verecek. Alexander Rudin, üçüncü kez katılacağı festivalde, iki resitalde bütün çello suitlerini çalacak. Aydın Esen’in Aya İrini’de vereceği “Aydın Esen Plays for BACH” resitali benzerine rastlanması güç bir müzikal deneyim olacak. Thomas Gabriel Trio da çok sevdiğimiz Sirkeci Garında bir caz konseri verecek.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen projeye, Akbank, Goethe Institut ve Hollanda Konsolosluğu katkıda bulunuyor.

Konser salonuna 7 yaş ve üstü biletli girebilir.7 yaş altı alınmaz.
Yemekli biletler konserden sonra Changa restoran da akşam yemeği içermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT