Lepidus Ensemble

Lepidus Ensemble

Tarihler: 15 Ağustos 2020 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2020 Cumartesi 18:00

Yer: Tekfur Sarayı

Ücret: 1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL Öğrenci - 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ayvansaray Mahallesi, Şişhane Caddesi Fatih İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2020 ~ Ağu 15, 2020
Lepidus Ensemble, Beethoven’ın iki muhteşem triosu ile Tekfur Sarayı Müzesi'nde müzikseverlerle buluşuyor.

Öykü Koçoğlu tarafından 2011 yılında kurulan Lepidus, ilk konserini Ankara Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. 2012 yılında İzmir-Yaşar Üniversitesi tarafından düzenlenen, aralarında jüri üyesi olarak Prof. Lukas David, Dr. Kürşad Terci, Christos Grimpas, Yorgos Kanalidis, Vittorio Bresciani, Nicos Zafranas, Francesco Diodovich gibi tanınmış isimlerin bulunduğu Oda Müziği Yarışması’nda Birincilik Ödülü aldı; İngiltere Liverpool’da ve İtalya Como’da konser verme hakkı kazandı.

Ayrıca İstanbul Borusan Müzik Evi, Notre Dame de Sion Konser Salonu, Akbank Caz Festivali, İş Sanat, Ankara Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi, İzmir Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi, Türkan Saylan Kültür Merkezi ve Sabancı Üniversitesi'nde konserler verdi. İtalya Como, Güney Kore Yeosu ve Seul'de konserler vererek Türkiye'yi temsil etti. Sırbistan Vranje’ye piyanist Gülsin Onay ile konser vermek üzere davet edildi. 2017 yılında Lila Müzik etiketiyle sunulan "From Istanbul" albümünde Jeremy Woodruff'un çağdaş eserini yorumladı. 

Beethoven’ın doğumunun 250. yıldönümünü kutladığımız “Beethoven 250” serisi, Alman bestecinin oda müziği eserlerine ayrılan geniş bir seçkiden oluşuyor. Lepidus Ensemble ise bu seri kapsamında bestecinin tüm yaylı çalgılar triolarını iki konserde seslendiriyor. Topluluk, 15 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği ilk konserde bestecinin iki muhteşem triosu ile Tekfur Sarayı’nın avlusunda müzikseverlerle buluşuyor. 

Lepidus Ensemble
Yonca Sülün, keman
Öykü Koçoğlu,viyola
Rahşan Apay, çello

Program:
Yaylı Trio, Sol majör, Op.9, No.1
Yaylı Trio, Do minör,  Op.9, No.3

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 86.50 TL 2. Kategori - 56.50 TL 3. Kategori - 36.50 TL Öğrenci - 26.50 TL

Önemli Notlar:

- Konser alanı gün içerisinde çalışanlarımızca, kapalı olduğumuz saatlerde de İBB ekipleri tarafından düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.- Konser süresince maske kullanımı zorunludur. - Konser girişinde ateş ölçümü yapılmakta; 38 derecenin üzerinde ateşi olan misafirlerimiz toplum sağlığı açısından ağırlanamamaktadır.- Konsere girerken ve konserden çıkarken fiziksel mesafe kurallarına uyunuz ve dezenfektanları kullanınız. - Konserde oturma düzeni fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT