Les Chemins d’Amour - Aşka Yolculuk

Tarihler: 16 Şubat 2019 Cumartesi ~ 16 Şubat 2019 Cumartesi 16 Şubat 2019 10:00

Yer: Pera Palace Hotel

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No:52 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2019 ~ Şub 16, 2019
“Les Chemins d’Amour - Aşka Yolculuk” Pera Palace Hotel'de sizlerle...

Burak Bilgili (Bas Bariton) & Gökhan Aybulus (Piyano)

Pera Palace Hotel’in 120 yılı aşkın tarihi boyunca unutulmaz balolara, konserlere ev sahipliği yapan, doğal akustiği ile İstanbul’un en özel salonlarından biri olan Grand Pera Balo Salonu, IDEA Müzik ile işbirliğinin üçüncü yılında, 2018-2019 konser sezonunda birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapıyor.

New York Metropolitan Operası’nda sahne alan ilk Türk opera sanatçısı olan, Carnegie Hall, Washington National Opera, San Francisco Operası, Grand Theatre de Geneve ve Teatro dell’Opera di Roma gibi dünyanın en önemli salonlarında başarılı performanslara imza atmış dünyaca ünlü bas bariton Burak Bilgili; kariyeri boyunca birçok ödül almış, uluslararası yarışmada derecelere sahip, Türkiye, Amerika, Rusya, Avusturya, Almanya, İspanya, İtalya, Hırvatistan, Azerbaycan ve Çin gibi birçok ülkede konserler vermiş değerli piyanist Gökhan Aybulus ile aynı sahneyi paylaşıyor. Sanatçılar bu konserde, şan piyano repertuvarının sevilen eserleri ile Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri dinleyicisini aşka dair bir yolculuğa çıkarıyor.

Kombine bilet uygulamasının devam ettiği Cumartesi Sabah Konserleri’nde, müzikseverler birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı 8 konseri kapsayan kombine biletleri 700 TL olarak alabilecek. Kombine bilet sahipleri, Pera Palace Hotel tarafından sunulacak olan ayrıcalıklı kart ile, yıl boyunca tüm otel konaklamalarında, restoran ve bar harcamalarında %15 indirimden faydalanabilecek. 

Cumartesi Sabah Konserleri’ne katılan tüm misafirler, konsere katıldıkları gün için Agatha Restaurant’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirim sağlayabilecek.

IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.

Öğrenci biletleri (30 TL), konser günlerinde Pera Palace Hotel resepsiyonundan öğrenci kimliği gösterilerek temin edilebilir.

Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. 
Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

- IKSV Lale Kart üyeleri, Pera Palace Cumartesi Sabah Konserleri için üyesi oldukları Lale Kart indirimlerinden yararlanabilecek.- Konserler arasız olarak ve yaklaşık 1 saat sürecektir. - Detaylı bilgi için 0212 377 40 00’ı arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT