Linet

Linet

Tarihler: 24 Kasım 2018 Cumartesi ~ 24 Kasım 2018 Cumartesi 22:00

Yer: Sanat Performance Sahnesi

Ücret: 59.9 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com

Adres: Nevizade Kameriye sok.no:13 Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 292 93 99

Web: http://www.sanatperformance.com/

E Posta: info@sanatperformance.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2018 ~ Kas 24, 2018

17 yaşındayken Orhan Gencebay ile tanışan ve Gencebay’ın şarkılarından oluşan bir albüm yayınlayan Linet, bu albümle iki Altın Plak kazandı. Bu başarı sonrasında müzik çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren sanatçı, 1995 senesinde “Linet”, 1997 senesinde “Linet’in Müzik Kutusu” ve 1999 senesinde de “Linet” adlı 3. stüdyo albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

1999 senesinde Türkiye’den uzaklaşarak İngiltere, Fransa, Yunanistan, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya gibi ülkelerde performanslar sergileyen Linet, parçalarını Türkçe, İbranice, Yunanca, İspanyolca, İngilizce ve Arapça olarak seslendirerek birçok müziksevere ulaşmayı başardı. 2003 senesinde İsrail’de “Different Woman” adlı bir stüdyo albümüne imza atan sanatçı, aynı zamanda İsrail’de ticaret işine de atıldı.

2006 senesinde Türkiye’ye dönme kararı alan ve çeşitli mekanlarda sahne alarak ismini yeniden müzik dünyasında duyurmaya başlayan Linet, 2009 senesinde “Paylaşmak İstiyorum” adlı 5. stüdyo albümünü piyasaya sürdü. Esen Müzik etiketiyle çıkan albüm içerisinde Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Hakkı Yalçın, Murat Güneş, Ercan Saatçi, Sezen Aksu, İlker Karaman, Hakan Altun, Emirkan, Sıla ve Bülent Özdemir gibi isimlerin eserlerine yer veren sanatçı, albümün müzik direktörlüğünde ise Emirkan ile çalıştı. Erhan Bayrak, Ercüment Ekin, Hakan Sarıca, Aydın Kara, Ozan Özkök ve Mustafa Ceceli ile de albümün düzenlemeleri için bir araya gelen müzisyen, albümün ilk çıkış parçasını ise “Aslan Gibi” adlı şarkısına seçti.

Sanatçının bir özelliği de performansını, gittiği programlarda canlı olarak gerçekleştirmesi ve “playback” yapmamasıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT