Little Pitch Line'ı Sallayacak!

Tarihler: 13 Mart 2012 Salı ~ 13 Mart 2012 Salı - Saat: 22:00

Yer: Line

Adres: İstiklal Cad. Büyük parmak kapı Sokak No :14 A-B Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 06 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2012 ~ Mar 13, 2012

Çıktıkları ilk günden bu yana Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından biri olan Little Pitch, 13 Mart Salı akşamı saat 22.00’da Line’da!

Şehri İstanbul'un son yıllarda gördüğü en matrak, en eğlenceli ve en "deli" grup Little Pitch. Sahne üstünde sınır tanımayan, enerjisi bardaklardan taşan, tek derdi iyi müzikle eğlenmek ve eğlendirmek olan grup müzikseverlerle buluşacak.

Kuruldukları 2010 yılından itibaren İstanbul'un birçok tanınmış mekanında sahne aldılar. İngilizce, Türkçe, Rusça ve İtalyanca olmak üzere hemen hemen her türden şarkıyı repertuvarlarında barındıran nadir gruplardan biri oldular! İster bir rock müzik dinleyicisi olun, ister pop... İster hepsini elinizin tersiyle bir kenara itip caz dinleyin, ister hip-hop veya R&B... Little Pitch'i sahnede izlerken mutlaka kendinize yakın bir şeyler bulacaksınız!

Vokalde, enerji dolu performansını izleyebileceğiniz Emrah Şahin'e, gitarlarda Pinhani'den de tanıdığınız Selim Aydın, bas gitarda Onur Atar ve davulda Hakan Yılmaz eşlik ediyor. Grubun dolgun sound'unu sağlayan bilgisayar programlama ve geri vokallerde ise Alper Selçuk İmren’den oluşan Little Pitch 13 Mart akşamı Line’da.

www.littlepitch.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT