LMFAO - Redfoo - Party Rock Crew

Tarihler: 06 Ekim 2012 Cumartesi ~ 06 Ekim 2012 Cumartesi 18:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: İndirimli Dönem Bilet Fiyatları Deluxe Lounge - 225.00 TL Sahne Önü - 165.00 TL Sahne Önü - 132.00 TL Normal - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, KüçükÇiftlik Park Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2012 ~ Eki 6, 2012

Deluxe Biletler: Sınırsız içki (Yabancı/ Yerli Viski-Votka-Enerji-Şarap-Bira) ve Snack ikramlarını kapsamaktadır. Deluxe bilet sahipleri ayrıca sahne önüne geçme imkanına da sahiptir.

Amerika, Avrupa ve Türkiye’de milyonlarca müzikseveri eğlencenin doruğuna çıkaran, dünyanın en büyük dans müziği ve parti fenomeni LMFAO’nun çılgın ismi Redfoo & Party Rock Crew, 6 Ekim 2012’de Unilifeturkey organizasyonu ile Türkiye’de!

2006 yılından bu yana tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlatan ve “parti rock” olarak ifade ettikleri tarzları ile milyonların hayranlığını kazanan grup, 6 Ekim akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak.

Performansları ile fark yaratan ve renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlatan çılgın grup bugüne kadar yaptıkları için “Bunlar daha başlangıç, biz müzik tasarımcılarıyız.” diyor ve daha hareketli ve renkli partilerin müjdesini veriyor.

Tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği ödül törenlerindeki eşsiz performansları ile hafızalara kazınan, dünya starları ile ortak projelere imza atan Redfoo & Party Rock Crew, David Guetta ile yaptıkları parti şovları ile uzun süre adından söz ettirdi. Amerika Müzik Ödülleri’nde Justin Bieber ile olan performanslarıyla uzun süre konuşulurken, 2012 Superbowl’da Redfoo’nun Madonna’yı omuzlarında taşıyıp dans ettiği görüntüleri ise müzik tarihinde hafızalardan silinmeyecek şovlar arasına yerleşti.

6 Ekim’de Istanbul Küçükçiftlik Park’ta, sürprizlerle dolu, 2012 yazının son ve en büyük partisini kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtın! Yüz milyonlarca müziksever tarafından tıklama rekorları kıran “I’m Sexy & I Know It” , “Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking” ve daha bir çok şarkıyı nefes kesen şovlarla canlı dinlemeye hazır olun!

Kısa dönem indirimli bilet avantajından yararlanmak için acele edin!

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Biletinizle giriş yaptıktan sonra çıkış yapmak yasaktır. Çıkış yapan katılımcılar giriş yapmak için tekrar bilet almak zorundadır.
- Konser alanında yiyecek - içecek satışı yapılmaktadır. Dışardan yiyecek- içecek ile giriş yasaktır.
- Biletix satış kanalı dışında yapılan hiç bir noktadan biletinizi almayınız. Kapıda barkod okuyucularla bilet kontrolleri yapılmakta olup, bu tip biletlerin girişi engellenmektedir.
- Kapı Açılış 18.00'dir.
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.
- 16 yaş altındaki katılımcılar anne veya babalarından birinin refakatinde katılabilirler.
- Her yaş bilete tabidir.

http://www.unilifeturkey.com/
https://www.facebook.com/unilifetr
https://twitter.com/unilifeturkey

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT