Loco Dice

Tarihler: 11 Şubat 2011 Cuma ~ 11 Şubat 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: 11:11

Adres: Meşrutiyet Cad. No:69 Beyoğlu Tepebaşı İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 88 34

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2011 ~ Şub 11, 2011

Loco Dice, tüm eleştirmenler ve dans tutkunları tarafından son yıllarda dans müziği piyasasına giren en büyük yıldızlardan biri olarak kabul ediliyor. Eğer Dice’ı daha önce Crystal’da, Düssedorf’ta 10 yıldır sürdürdüğü Tribehouse gecelerinde ya da İbiza DC-10’de izleme şansı yakaladıysanız, bu saptamanın ne kadar yerinde olduğunu kabul edersiniz.

90’ları hip-hop’la uğraşarak geçiren Tunus asıllı Dj, daha sonra gönül verdiği house müzikte hem bir dj hem de prodüktör olarak kendi tarzını yakalayan, farklı perspektif ve atmosferleri kendine has bir yaratıcılıkla bir araya getirerek tüm dans pistlerini kolayca etkisi altına alabilen bir sanatçı. Prodüksiyon partneri Martin Buttrich ile birlikte M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty ve Cocoon gibi önemli label’lardan çıkardığı plaklarla önemli Dj’lerin plak çantalarında kendine sağlam bir yer edinen Dice, 2007’de kendi plak şirketi Desolat’tan çıkardığı ilk albümü “7 Dunham Place” ile tüm dünyada dans müziği listelerini alt üst etmeyi başardı. Amerika’dan Japonya’ya kadar tüm dünyada en çok talep edilen Dj’lerden biri olarak kabul edilen Loco Dice, 11 Şubat Cuma gecesi 11:11 ilk defa dans tutkunlarına bir kez daha unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT