Lokalize Anadolu - Eskişehir: Geven

Tarihler: 27 Aralık 2017 Çarşamba ~ 27 Aralık 2017 Çarşamba 27 Aralık 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik Günü: Tam 50.00 TL, Öğrenci 35.00 TL Tam - 45.00 TL Öğrenci - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2017 ~ Ara 27, 2017
Her daim yenilenen, zenginleşen; kendine has müziği ve atmosferik performanslarıya yıllardır Türkiye alternatif müziğinin en çok övgü alan isimlerden olan Gevende Lokalize Anadolu: Eskişehir kapsamında 27 Aralık'ta Zorlu PSM Studio’da!

Gevende’ye özgün hip-hop anlayışı ile roadside.picnic eşlik ediyor! 

2000 yılında Eskişehir’de kurulan Gevende grubu, sınır tanımayan ve farklı müziklerini ‘folk rock’ ve ‘psychedelic folk’ şeklinde tanımlamak mümkün. 2006’da “EV” adlı ilk stüdyo albümünü yayınlayarak daha sonra Gevende’yle özdeşleşen tarzını dinleyicilere yansıttı. Müzik zevkleri; gittikleri yerlerden, dinledikleri müziklerden ve gördükleri kültürlerden aldıkları ilhamla evrimleşen Gevende, her yerde bağ kurulabilecek bir müzik türüne ulaşmak amacıyla ilerledi. Şarkılarının bir dili, dini ve kültürü olmayan grup, bütün dünyadaki her bir insana bir yerinden dokunabilecek şarkılar yaratmak istiyor. 2006 yılında İran, Pakistan, Hindistan, Nepal gibi ülkelere yolculuk yapan Gevende; daha sonra yüzünü batıya dönerek Londra, Amsterdam ve Terschelling gibi şehirlerin önemli festivallerinde boy gösterdi. Canlı performanslarına çok önem veren grup, 2008 yılında ünlü Fransız grup Balbazar ile ‘Soundpainting’ performansı sergiledi. 

Gevende 2011 yılında “Sen Balık Değilsin Ki” adlı albümü çıkardı, ve bu albümden ilham alınarak yazılan Monochroma oyununun müziklerini üstlenmesi için Nohwere Studios tarafından teklif aldı. 2015’te “Live at St Antuan Church” albümünü, son olarak da 2017’de “Kırınardı” albümünü piyasaya sürerek, hayranlarını sevindirdi. 

Roadside.PicnicTemelleri Eskişehir’de atılan roadside.picnic’in müziğini left-field hip-hop olarak tanımlayabiliriz.  Ağaçkakan’ın sözler ve rapten sorumlu olduğu projenin beatleri ise Armonycoma or slt’e ait. Aynı zamanda kurucusu oldukları M4NM dahilinde, parçalarını ücretsiz olarak yayınlayan Roadside. Picnic’in ilham kaynaklarını oldukça geniş bir müzik spekturumuna yayılıyor.



- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır.- Kapı Açılış 20:30- RSPC 21:00- Gevende 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT