Lokalize: Ayyuka

Lokalize: Ayyuka

Tarihler: 17 Ocak 2020 Cuma ~ 17 Ocak 2020 Cuma 20:30

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: 44,00 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2020 ~ Oca 17, 2020
“Anadolu rock’a rönesans yaşatıyorlar”

2001'den beri aktif olan İstanbul merkezli Ayyuka, yeni bir ses bulmak için yüzünü 70’lerin Türk müziğine çeviren ilk gruplar arasında yerini aldı. “Retro”laşmaya yakalanmadan, Türk saykedelik müziğini kendi sesleriyle yeniden birleştiren grup, benzersiz ve özgün bir müzik geliştirmeyi başardı. Dick Dale, John Frusciante, Erkin Koray ve Orhan Gencebay gibi sanatçılardan ilham alan ekibin müziklerinde ağırlıklı olarak gitar tınıları hissedilirken, film müziği ve doğaçlama tutkuları şarkılarında beklenmedik ters köşelerle karşılaşmamızı sağlıyor.

Ayyuka albümlerinden sonra Sonic Youth ve Johnathan Richman ile aynı sahneyi paylaşan grup, enstrümantal müzikten oluşan 3. stüdyo albümleri “Sömestr” ile arşivlik bir esere imza attı. Her yeni albümünde kompozisyon tekniklerini geliştiren ve afro beat, funk, dub ve arabesk gibi türlerle flört eden Ayyuka’nın serüveninin en yeni bölümü “Maslak Halayı” geçtiğimiz Ekim ayında çıktı.Bu yeni ve heyecanlandırıcı tınıları 17 Ocak’ta Lokalize serisi kapsamında %100 Studio’da kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT