Lokalize: In Hoodies

Tarihler: 24 Ocak 2017 Salı ~ 24 Ocak 2017 Salı 25 Ocak 2017 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2017 ~ Oca 24, 2017
Ülkemiz bağımsız müzik sahnesinin yükselişteki isimlerinden In Hoodies, 25 Ocak'ta Lokalize serisi kapsamında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak!

Ön Grup: Pitohui

Barkın Engin, Cem Kayıran, Yankı Bıçakçı, Toll Tress ve Arda Erboz'dan oluşan Pitohui, adını Yeni Gine'ye özgü bir kuş türünden alıyor. Bugüne dek 3 EP ve bir single yayınlayan grup, üretim ve icra sürecinde doğaçlamaya çok önem veriyor. Son olarak geçtiğimiz yaz Enspektör adlı EP'sini Domuz Records etiketiyle yayınlayan Pitohui, 25 Ocak'ta Lokalize serisi kapsamında In Hoodies'den önce #studio'da sahne alacak!

In Hoodies
Murat Kılıkçıer’in bir projesi olan ve Müzik Hayvanı etiketiyle yayınladığı She Got Caught/My Con adlı single'la adını duyuran In Hoodies, geçtiğimiz iki yıl boyunca ülke çapında önemli mekan ve festivallerde sahne almasının yanı sıra Londra'da da iki canlı performansa imza attı.  

A Lunar Manoeuvre adlı albümünü bu yıl içinde Müzik Hayvanı etiketiyle, İngiltere'de Curious Fox, Türkiye'de ise AK Müzik iş birliğiyle yayınlayan In Hoodies, Zorlu PSM'nin düzenlediği MIX Festival'ın da dikkat çeken performanslarından birine imza atmıştı. En İyi Prodüktör dalında Brit ödüllü Chris Potter, daha önceden Ian Brown ve Nick Cave & The Bad Seeds gibi isimlerle çalışan Tim Wills; Madonna, PJ Harvey ve Massive Attack'in de albümlerini kaydetmiş Steve Sidelynk, Ocean Color Scene'in basçısı Damon Minchella, The Lightning Seeds'le tanınan Martyn Campbell, solo gitarda Si Connelly ve davul/perküsyonda Aliberk Aslan albüme katkıda bulundu.

Kılıkçıer'e konserlerde ise Feryin Kaya, Gülşah Erol, Çağrı Sertel, Todd Gibson ve Murat Yakupoğlu eşlik ediyor. In Hoodies, şarkılarında incelikli melodilerini Lokalize serisi kapsamında 25 Ocak’ta gerçekleşecek konserde #studio seyircisiyle buluşturacak!

- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış 20:30- Konser başlangıç 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT