Lokalize: Partapart Label Night - M

Tarihler: 01 Şubat 2017 Çarşamba ~ 01 Şubat 2017 Çarşamba 01 Şubat 2017 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: - Tam 35.00 TL, Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2017 ~ Şub 1, 2017
#studio’da gerçekleşen Lokalize serisinin Şubat ayındaki ilk konuğu, ülkemiz bağımsız müzik sahnesinin en başarılı plak şirketlerinden Partapart oluyor. Partapart Records bünyesinde bulunan yetenekli elektronik müzik prodüktörlerinden Mind Shifter, Z AXIS ve Cüneyt Taylan, 1 Şubat 2017’de #studio’da sahne alacak!

Synth pop, dreamwave ve synthwave olarak tanımlanabilecek müzikler üreten Orhan Yılmaz ve Meriç Erseçgen’den oluşan Mind Shifter, ilk albümü Disconnected Space’i 2013 yılında yayınladı. Bu albümü 2014 yılında yayınlanan Another Life EP’si takip etti. Projeye Meriç Erseçgen’in dahil olmasıyla Welcome isimli EP Şubat 2015’te yayınlandı. Synthesizer ağırlıklı sound’unu canlı vokallerle de destekledikleri performanslarıyla bugüne kadar birçok etkinlik ve mekanda sahne alan Mind Shifter, Partpart etiketiyle kariyerine ilerleyen en başarılı projelerden biri.

Barış Yavuz’un tek kişilik projesi olan Z AXIS, 2014 yılından beri üretimde. Future Garage’a yakın bir sound’u sahiplenen Z AXIS, ilk EP’si Digital Missing’i Şubat 2015’te Partapart etiketiyle yayınladı. Bu EP’nin ardından ilk Z AXIS albümü için çalışmalara başlayan Barış Yavuz, yakın zamanda uzunçalarını yayınlamayı planlıyor.

Techno ve electronica türüne yakın prodüksiyonlara hayat veren Cüneyt Taylan, farklı mekanlarda gerçekleştirdiği düzenli setleriyle de tanınıyor. Geçtiğimiz yıl Soul Ivy isimli bir EP yayınlayan, aynı zamanda farklı remix’lere de hayat veren Cüneyt Taylan, Partapart ailesinin yeni üyelerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Bir plak firmasından öte, bağımsız müziğin yetenekli isimlerinin bir araya geldiği geniş bir platform haline dönüşen Partapart Records, Mind Shifter, Z AXIS ve Cüneyt Taylan’ın performanslarıyla 1 Şubat’ta #studio’ya çıkarma yapacak!

- Etkinlik ayakta gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirle- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı Açılış 20:30- Konser Başlangıç 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT