Lokalize: SATTAS, Ön Grup: Kamufle

Lokalize: SATTAS, Ön Grup: Kamufle

Tarihler: 25 Ekim 2017 Çarşamba ~ 25 Ekim 2017 Çarşamba 27 Ekim 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2017 ~ Eki 25, 2017
Ülkemizin en bilinen, takip edilen ve sevilen Reggae grubu Sattas ve Türkçe rap ve rock müziğinin birleşmesiyle son zamanların dikkat çeken isimlerinden Kamufle Moral Band ve, 27 Ekim günü Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM Studio’da sahne alacak!

2004 yılında Orçun Sünear ve Derya Eke tarafından kurulan Türk reggae müzik grubu SATTAS hem İngilizce hem Türkçe şarkılar üretiyor. Ülkemizin en bilinen ve kendi ismini taşıyan ilk reggae albümü ‘Sattas’ 2012 yılında yayınlandı ve grup Türkiye haricinde yurt dışında da birçok konser ve festivallerde yer aldı. Sahne aldıkları festivaller arasında Montreal Caz Festivali, Sziget Müzik Festivali gibi önemli ve büyük kapsamlı etkinlikler de mevcut. 2016 yılında Sony Müzik Türkiye ile anlaşarak single çalışmalarına başlayan Sattas, 2017 Mart’ta yeni EP'si "Bir Ben miyim" i çıkardı.

Grup üyelerinin farklı müzik türlerinde uzmanlaşmış olmasıyla birleşimleri bize alışılmışın dışında bir tarz sunuyor. Şarkılarında jazz, ska, dub, rock ve klasik müzik türlerinden esintiler bulunduran Sattas, root reggae türünün özünden uzaklaşmadan bambaşka bir still ile dinleyicilerle buluşuyor.

Kamufle ve rock müziği ile ön plana çıkan Moral Band’ın birleşmesiyle ortaya çıkan Kamufle Moral Band, son zamanların dikkat çeken isimlerinden. Bu projeyle Kamufle’nin son albümü ‘Hayale Daldım’daki parçalarda rap’e farklı bir boyut katan düzenlemeler yaparak yeni bir tarz yakalayan Kamufle Moral Band 27 Ekim günü SATTAS’tan hemen önce sahne alacak!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT