Lokalize: The Away Days, In Hoodies

Lokalize: The Away Days, In Hoodies

Tarihler: 19 Ekim 2017 Perşembe ~ 19 Ekim 2017 Perşembe 19 Ekim 2017 20:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2017 ~ Eki 19, 2017
Geçen yıl başlayan ve ilk senesinde 22 konser ile 10.000 müzikseveri ağırlayan, yerli müzik sahnesinin yükselen ve fark yaratan isimlerinin yer aldığı Lokalize serisi bu yıl da Zorlu PSM Studio’da devam ediyor.

The Away Days, In Hoodies ve Al’York19 Ekim’de Lokalize kapsamında Studio’da! 

Kapı açılış: 20:00
Al’York: 20:45
In Hoodies: 21:45
The Away Days: 22:45

The Away Days
Can Özen ve Sezer Koç'un Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğrenci olduğu dönemde kurulan The Away Days, kendi arkadaş çevrelerine çalarak başladıkları müzikal yolculuklarında yurt içinde ve dışında birçok mekanda ve prestijli festivalde sahne almaya kadar ilerledi. SXSW, The Great Escape, Glimps ve United Islands gibi festivallerin yanı sıra Paris, Berlin ve Dortmund gibi şehirlerde sahne alan grup, son olarak geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık turnesine çıktı.

Türkiye'de One Love Festival, %100 Fest, Nilüfer Müzik Festivali ve Midtown Fest gibi festivallerde yer alan The Away Days; Portishead, Massive Attack, Belle & Sebastian, Wild Beasts, Paul Banks, Unknown Mortal Orchestra, Owen Pallett ve Local Natives gibi dünyaca ünlü isimlerin İstanbul konserlerinde sahne aldı. SPIN, NME, Independent ve The Guardian gibi yayınların dikkatini çeken ve yaptıkları her yeni işle buralara konu olan grup, hayranlarının merakla beklediği ilk albümü Dreamed At Dawn'u bu yılın Mart ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayınladı. Albümde daha elektronik ve pop bir sound'u benimseyen grup; bundan sonra verdiği konserlerlede  İstanbul ve İzmir ile Londra ve Brighton seyircilerini kendi müziğinin çatısı altında bir araya getirdi.

In Hoodies
2016 yılında A Lunar Manouvre adlı ilk albümünü yayınlayan In Hoodies, Murat Kılıkçıer ve ona eşlik eden yetenekli müzisyenlerden oluşuyor. 2015 çıkışlı She Got Caught adlı EP'de Tim Wills, Martyn Campbell, Si Connelly, Mike Sidell, Ben Trigg ve Ali Berk Aslan ile çalışan Kılıkçıer, yeni albümde ekibe Wills ve Campbell'a ek olarak Steve Sidelnyk ve David Minchella'yı ekledi. Albümün prodüktörlüğünü ise The Rolling Stones ve U2 gibi gruplarla da çalışan, The Verve albümü Urban Hymns ile "En İyi Prodüktör" ödülü kazanan Chris Potter üstlendi.

Al’York
2015 yılının Mayıs ayında Ankara’da kurulan Al’York ilk EPleri Debut ile alternatif müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Vokal ve klavyede Alp, vokal ve basta Gizem, davulda Renan ve gitarda Ediz’den oluşan bu dörtlünün; elektronik, rock, punk ve blues türlerinden beslenen müziğini tek bir kategoriye hapsetmek zor. Bob Kaufman’ın şiirinden ilham alıp isimlendirdikleri Plastic Jungle adlı ikinci EP’leri ise geçtiğimiz günlerde dijital mecralarda yerini aldı. İstanbul Hayyam Stüdyoları’nda canlı olarak kaydedilen EP grubunun garaj tınılarını yansıtırken ilhamını “Karmaşanın içindeki sakinlikten, düzensizliğin düzeninden ve şehirde kafese tıkılmış insanlardan” alıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT