Lokalize: Yasemin Mori "Estrella"

Lokalize: Yasemin Mori "Estrella"

Tarihler: 16 Mart 2018 Cuma ~ 16 Mart 2018 Cuma 16 Mart 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 50.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2018 ~ Mar 16, 2018
Müzik kariyerinde 10. yılını Sony Müzik etiketiyle çıkardığı 4. stüdyo albümüyle kutlayan Yasemin Mori Lokalize kapsamında 16 Mart 2018 akşamı “Estrella” albüm lansman konseriyle Zorlu PSM’de!

Yasemin Mori, Türk müzik sahnesine 2008 yılında çıkardığı “Hayvanlar” albümüyle adım attı. Folklorik öğelerle harmanladığı Avantgard caz ve saykodelik rocktan etkiler taşıyan albüm ve ona eşlik eden çarpıcı görsel dünya ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. 

İkinci albümü “Deli Bando” 2012 yılında yayınlandı. Akıl ve mantığın sınırları dışında yaşayanlara göz kırpan, değişimi ve gelişimi sağlayan ve yegane dinamik olan, deliliğe bir güzelleme niteliğindeki Deli Bando, mistik hikayeleri ve mitolojik kahramanları ile Binbir Gece Masalları’ndan, La Fontaine’den ve Jules Verne’in hikayelerinden etkiler taşıyor. 

Kendi özgün şarkıcılığı ve şarkılarıyla insan doğasına dair alışılagelmedik hikayelerini anlatırken bir yandan zihninizi gündelik yaşamın çelişkileriyle kurcalayıp bir yandan da sizi çok uzaklarda, zamanın ve mekanın olmadığı macera dolu bir alemde gezintiye çıkaran Yasemin Mori, üçüncü albümü “Finnari Kakaraska”yı 2015 yılında yayınladı.

Dördüncü albümü merakla beklenen şarkıcı, Sony Music etiketiyle çıkan ve 9 yeni şarkıdan oluşan albümde önceki albümlerinde kurduğu karnaval dünyasını, bu kez tutkulu bir aşk hikayesinin flörtöz dansıyla kutlamaya davet ediyor. Sokağın gerçekliği ile ihtirasın gelgitlerinden aldığı ilhamı şarkılara döken sanatçı, dinleyiciyi yüksek enerjili bir cümbüşte gezdiriyor. 

Düzenlemeleri Gürsel Çelik imzası taşıyan albümde şarkıların tüm söz müziği Yasemin Mori’ye aitken, “Uçan Kedi” ve “Estirelim mi?” parçalarının bestelerinde Korhan Futacı işbirliği bulunuyor. İspanyolca'da sözünü sakınmayan, kendine güveni tam olan kadınlar için kullanılan bir hitap şekli olan "Estrella" ile yine farklı bir müzikal deneyim sunan Mori, çıkış şarkısı “Estirelim mi?” ile müziğine yeni bir soluk getiriyor. 

Çıkış şarkısı “Estirelim mi?”de Eypio ile işbirliğine giren Mori’ye Konyak parçasında Cem Yılmaz eşlik ediyor. Bora Tarhan yönetmenliğinde çekilen ve Eypio’nun da kamera karşısına geçtiği klibin görüntü yönetmenliği Murat Akay’a, stil danışmanlığı Anıl Can’a ait.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya) refakatinde katılabilirler. - Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. - Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT