Louis Sclavis Quartet

Louis Sclavis Quartet

Tarihler: 24 Ekim 2019 Perşembe ~ 24 Ekim 2019 Perşembe 24 Ekim 2019 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Masa - 80.00 TL Ayakta - Tam - 65.00 TL Ayakta Öğrenci - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2019 ~ Eki 24, 2019
ECM’in efsanevi sanatçılarından, klarnetçi, saksofoncu, besteci ve emprovizatör Louis Sclavis, ilham verici plak şirketinin 50. yaş kutlamaları için, etkileyici grubu Louis Sclavis Quartet ile Akbank Caz Festivali’nin konuğu oluyor.

"Soft Machine, Sun Ra ve the Art Ensemble of Chicago’dan aldığı ilhamla müzik kariyerine 1975’te başlayan Louis Sclavis, 80’lerin başlarında Henri Texier Quartet, the Compagnie Lubat, Chris McGregor's Brotherhood of Breath, Michel Portal, Tony Oxley, Evan Parker, Peter Brötzmann, Enrico Rava ve Tomasz Stańko gibi pek çok topluluk ve müzisyenle birlikte çaldı. 1984’te ise kendi gruplarını kurmaya başladı ve o günden bu yana çeşitli grup formatlarında çalışmalarına devam ediyor. Sclavis bugüne kadar Django Reinhardt Prize, Grand National Prize of Music ve SACEM Grand Prize’ın da aralarında olduğu pek çok prestijli ödülün de sahibi oldu. Sclavis’in festivalde birlikte sahne alacağı grubuyla, son albüm projeleri Characters on a Wall’dan performanslar sergileyecek. Bu albümün başlıca ilham kaynağı olan Ernest Pignon-Ernest, Fransa’da sokak sanatının öncüleri arasında yer almasının yanı sıra Louis Sclavis ile uzun soluklu işbirliklerine imza atan bir sanatçı. Sclavis, Characters on a Wall’da yer alan sekiz parçayı, Ernest Pignon-Ernest’in işleri arasından seçtiği sekiz kolaj (Roma’daki Pasolini, Filistin’deki Mahmud Derviş vd.) için besteledi. Sclavis için, tıpkı bir fotoğrafın karanlık oda banyosunda açığa çıkması gibi, Ernest’in işlerinde de müzik aniden beliriveriyor. Çarpıcı melodiler ve sanat ilhamıyla dolu bu kutlama gecesinde siz de bize katılın!"

Louis Sclavis: Klarnet
Sarah Murcia: Kontrbas
Benjamin Moussay: Piyano
Christophe Lavergne: Davul

-Konser alanına girecek herkes bilete tabiidir.-18 yaş sınırı vardır. Katılımcıların etkinlik tarihinde 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.-Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.-Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.-Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.-Öğrenci biletleri oturmalı masa düzenine dahil değildir. Öğrenci bileti sahipleri, masaların arkasında yer alan ayakta durma alanına yönlendirilecektir.-Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır. -Konser süresince biletinizi saklayınız.-Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.-Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır.-Konser alanı içinde sadece yetkili satış noktalarında satılacak olan merchandise ürünlerini almanızı öneririz. -Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. -Konser alanına yanıcı, patlayıcı, parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.-Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.-Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.-Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.-Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.-Öğrenci bileti kapasitesi sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT